تهیه ی یک ریزوتوی دریاییِ خوب، کاملا به دستور پخت آن بستگی دارد و طبخ آن بسیار آسان تر از چیزی است که تصور می کنید. سر و پوسته های میگو را جدا نمایید. برای این کار، با یک دست میگو را گرفته و با دست دیگر سر آن را در جهت مخالف بپیچانید تا جدا شود. سپس سرها و پوسته های روی بدن را در قابلمه ای بریزید ولی دم میگو را نبرید. می توانید با استفاده از آب پخت شدهی پوسته و سرهای میگو براث(مایعی خوش طعم) تهیه کنید زیرا طعم بسیار خوبی به این غذا می دهد. جهت تهیه براث 1 قاشق سوپخوری روغن به قابلمه ی حاوی سر و پوسته های میگو بیفزایید و بگذارید چند دقیقه حرارت ببینید تا زمانی که صورتی رنگ و سپس نسبتا طلایی رنگ شوند. یک و نیم لیتر آب در آن بریزید و درب آن را بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد و در این زمان بقیه ی مواد را آماده کنید.
میگوهای بزرگ اغلب در طول بدن دارای یک خط تیره هستند که بهتر است آن را جدا کنید. با استفاده از خلال دندان یا نوک یک چاقوی کوچک، حفره ای در پشت میگو ایجاد کرده و سپس آن رشته ی سیاه را بیرون بکشید و دور بیندازید. میگو ها را تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.
سپس ماهی مرکب را به شکل ورقه ای برش بزنید و پیاز و رازیانه را کاملا خرد کنید. یک قابلمه ی بزرگ را گرم کرده و به آن روغن و 2 قاشق سوپخوری کره (25 گرم) اضافه کنید. وقتی کره آب شد، پیاز و رازیانه را در آن بریزید و به آرامی و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانی که نرم و شفاف شوند. طی این زمان می توانید سیر را له کرده و به قابلمه بیفزایید.