جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی ریزیتو اسکامپی و لیمو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام ریزیتو اسکامپی و لیمو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 321 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع ریزیتو اسکامپی و لیمو
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
🍃میگو، صدف، ماهی مرکب
🍃برنج
🍃سیر و پیاز
🍃لیمو ترش
🍃جعفری
🍃رازیانه
🍃کره و روغن
🍃نمک و فلفل
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
تهیه ی یک ریزوتوی دریاییِ خوب، کاملا به دستور پخت آن بستگی دارد و طبخ آن بسیار آسان تر از چیزی است که تصور می کنید. سر و پوسته های میگو را جدا نمایید. برای این کار، با یک دست میگو را گرفته و با دست دیگر سر آن را در جهت مخالف بپیچانید تا جدا شود. سپس سرها و پوسته های روی بدن را در قابلمه ای بریزید ولی دم میگو را نبرید. می توانید با استفاده از آب پخت شده‌ی پوسته و سرهای میگو براث(مایعی خوش طعم) تهیه کنید زیرا طعم بسیار خوبی به این غذا می دهد. جهت تهیه براث 1 قاشق سوپخوری روغن به قابلمه ی حاوی سر و پوسته های میگو بیفزایید و بگذارید چند دقیقه حرارت ببینید تا زمانی که صورتی رنگ و سپس نسبتا طلایی رنگ شوند. یک و نیم لیتر آب در آن بریزید و درب آن را بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد و در این زمان بقیه ی مواد را آماده کنید.
میگوهای بزرگ اغلب در طول بدن دارای یک خط تیره هستند که بهتر است آن را جدا کنید. با استفاده از خلال دندان یا نوک یک چاقوی کوچک، حفره ای در پشت میگو ایجاد کرده و سپس آن رشته ی سیاه را بیرون بکشید و دور بیندازید. میگو ها را تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.

b2ap3_large_94.jpg

سپس ماهی مرکب را به شکل ورقه ای برش بزنید و پیاز و رازیانه را کاملا خرد کنید. یک قابلمه ی بزرگ را گرم کرده و به آن روغن و 2 قاشق سوپخوری کره (25 گرم) اضافه کنید. وقتی کره آب شد، پیاز و رازیانه را در آن بریزید و به آرامی و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانی که نرم و شفاف شوند. طی این زمان می توانید سیر را له کرده و به قابلمه بیفزایید.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
b2ap3_large_95.jpg

شعله را کم کنید و برنج را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا با روغن آغشته شود و بگذارید بپزید. کمی آب در آن ریخته و بگذارید تا غل بزند و اکثر آن تبخیر شود. قابلمه را چند دقیقه از روی شعله بردارید تا در این زمان غذاهای دریایی را بپزید.

براث میگو را در یک قابلمه‌ی تمیز صاف کنید و پوسته و سرها را دور بریزید. براث باید تقریبا نیمه جوش و به آن زعفران اضافه کنید و میگوهای پوست کنده را در آن بریزید، سپس بگذارید 2 دقیقه جوش بخورد تا زمانی که کاملا صورتی رنگ شده و سپس آنها را با کفگیر یا قاشق سوراخ دار از آب بگیرید و در بشقابی قراردهید. این کار را برای ماهی مرکب حلقه شده نیز تکرار کنید (پخت ماهی مرکب و سفید شدن آنها حدود چند ثانیه طول میکشد)، سپس صدف های پاک شده را نیز در براث بپزید تا زمانی که پوسته ی آنها باز شود. غذاهای دریایی را کنار بگذارید و اجازه دهید براث همچنان غل غل کند و درب آن را بگذارید. توجه داشته باشید صدف هایی که باز نشدند را دور بیندازید.

قابلمه ی برنج را مجددا روی شعله بگذارید و یک ملاقه براث به آن اضافه کنید و هم بزنید. حواستان به حرارت باشد زیرا در صورتی که شعله زیاد باشد به جای اینکه براث توسط برنج جذب شود غل زده و تبخیر می‌شود.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
براث را به آهستگی و تدریجی بیفزایید تا زمانی که برنج ها تپل و لعاب دار شود. هنگامی که آماده شد، برنج باید ترد و نرم باشد. نیاز نیست که همه ی براث را بیفزایید، بسته به مقدار برنج تقریبا حدود 1/5 تا 1/3 لیتر کافی می‌باشد، این کار حدود 16 تا 18 دقیقه زمان می‌برد. وقتی که ملاقه ی آخر براث را اضافه نمودید، نگذارید غل بخورد و جذب برنج شود بلکه باید باقی بماند تا ظاهر ریزوتو، مانند سوپ شود. به مقدار کافی به آن نمک و فلفل بزنید، سپس قابلمه را از روی شعله بردارید.

غذاهای دریایی پخته شده را همراه با کمی کره به برنج پخته شده با براث اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید و روی حرارت بگذارید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ریزوتو 2 دقیقه بماند. کره در برنج ذوب شده و آن را کرم مانند خواهد کرد. طی این زمان جعفری را درشت خرد کرده و لیمو را قاچ بزنید.

b2ap3_large_96.jpg
 
بالا پایین