جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ریما رامین فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط Hilda; با نام ریما رامین فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 608 بازدید, 17 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع ریما رامین فر
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

ازدواج​

ریما رامین فر در سال 1382 در فیلم نان و عشق و موتور 100 با امیر جعفری آشنا شد و بعد از مدتی با هم نامزد کردند تا اینکه کار به عروسی کشید

ثمره این زندگی یک پسر بنام آیین متولد سال 86 می باشد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10
زندگینامه هما سعادت بازیگر سریال پایتخت

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

عاشق سفرم​

سفر كردن را خیلی دوست دارم خیلی برایم مهم نیست كه به كجا سفر كنم فقط دوست دارم این كار را انجام دهم دلم می‌ خواهد تمام شهرها و كشورها را از نزدیک ببینيم

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

طرفدار ورزش​

من خیلی طرفدار ورزش هستم و این را باید گفت که تلویزیون ما برنامه‌ های ورزشی را خوب پوشش می‌ دهد، به شخصه برای من والیبال‌ خیلی جذاب است

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

عاشق رستوران شمال​

مردم شمال، خونگرم و مهربانند، به همین خاطر از همنشینی با آنها لذت می‌ برم، آنها ضمن داشتن فرهنگ غنی، از تنوع بی‌ نظیر غذایی هم برخوردار هستند
به همین خاطر از خوردن غذاهای شمالی واقعا لذت می‌ برم

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

فرزند طلاقم​

من در خانواده‌ ای بزرگ شدم که رابطه پدر و مادرم کار نکرد و آنها از هم جدا شدند و من بشدت از این جدایی آسیب دیدم

به همین دلیل از هر نوع تنشی پرهیز می‌ کنم

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,283
مدال‌ها
10

احساساتم را بروز می دهم​

در زندگی 3 نفره مان هیچ كدام خود‌دار نیستیم و حسمان را به شیوه‌ های مختلف بروز می‌ دهیم؛ حالا با بغل كردن، بوسیدن یا قربان‌ صدقه رفتن

البته نه فقط در مورد آیین بلکه در مورد خانواده و دوستانم هم همینطور هستم، احساساتم را نسبت به آنها نشان می‌ دهم

بالا پایین