ز
زمرد
مهمان
تولدت مبارک عشقولی ملوسو🫂🥳🎂💞
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!مرسی از آرزوهای قشنگت نادیه جانمسلام سلام و من دوباره آمدم 😂🤣اقا تبریک بود وگرنه ...مدیونید فکر کنید شرکت نمیکردم😎✌🤣
خوب تولد پریسان جون که انگار دیر فهمیدیم ولی باز فهمیدیم پس دیر نشده😶چون در هر صورت فهمیدیم
این دختر نبینید آرومه ساکت یه آدمیه همه جا هست ولی هیچ جا نیست خدا شاهد راست میگم ولی آروم رفت و آمد میکنه باد تکون نمیخوره همون برگه خودمون ساکت میره ساکت میاد
خب تا انجا که من فهمیدم ایشون عاشق لایک شدن هستن پس بجای اینکه کادو های خود را رو کنید به خود زحمت داده و دست های خود را بالا کنید نه همون زحمت بندازید و پست هایشان را لایک فرمایید باتشکر پریسان🤣😂
خب دیگه چیزی که میماند دعا میباشد در حق این دختر جذاب😎
الهی لب خند هایت از خوشحالی
اشک هایت از شادی
ونگرانی هایت از عشق باشد
الهی هر انچه که برازنده تو هست برات اتفاق بیوفته
و زندگانیت شادی و خوشحالی باشد
با آرزوی بهترین ها😎✌
مرسی آتوسای عزیزمتولدت مبارک باشه گل دختر♥️😉
مرسی سیده فاطمه جان عزیزتبریک به من
تبریک به تو
تبریک به این
تبریک به اون
تبریک به همهههههههههه
قربونت برم ساناز خوشگلهتولدت مبارک عشقولی ملوسو🫂🥳🎂💞
دورت بگردم زنداداش😁مبارک باشه خاتون جان برات آرزوی بهترینها رو دارم.
ایشالله همیشه موفق باشی گلی😌❤️😍
اقا من نیم ساعت نشستم نوشتممرسی از آرزوهای قشنگت نادیه جانم
فدای مهرت
کیک و چایی در تلگرام صرف میشه نادیه خانوماقا من نیم ساعت نشستم نوشتم
انشاءانقدر نمینویسم تنها همی
پس کیک
چای
بستنی
شکلات اینا نمیدی دست خالی بریم🤨🤨خسیس نبودی ها شدی بریوان🤫🤫
@بریوان
کدوم قسمت🧐کیک و چایی در تلگرام صرف میشه نادیه خانوم
اینطور نیست؟
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک