جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی زندگی من با چه گوارا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Ramina.p با نام زندگی من با چه گوارا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 210 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع زندگی من با چه گوارا
نویسنده موضوع Ramina.p
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ramina.p
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
9645676788._SR,1000_.jpg کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا
نویسنده: هیلدا گادئا
مترجم: کیوان سپانلو
گوینده: ماهتینار احمدی
آوانامه

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
معرفی کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا
کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا اثری از هیلدا گادئا، همسر ارنستو چه گوارا، مبارز انقلابی آمریکای لاتین و یکی از شخصیت‌های اصلی انقلاب کوبا است. او در این کتاب از زندگی خودشان و همچنین بخشی از فعالیت‌های همسرش در پیشبرد روند انقلاب کوبا حرف می‌زند.

این کتاب را با ترجمه کیوان سپانلو و صدای زیبای ماهتینار احمدی می‌شنوید.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
درباره کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا
کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا، همانطور که از نامش هم پیداست از خاطرات و زندگی شخصی این فعال سیاسی و مبارز انقلابی صحبت می‌کند.چه گوارا در خانواده‌ای ثروتمند متولد شد. اما بعد از سفری که با موتور سیکلتش به آمریکای جنوبی انجام داد. با مشاهد فقر و گرسنگی مردم، روحیه انقلابی او ناگهان خود را نشان داد.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
او و همسرش هیلدا گادئا که نویسنده این کتاب است به مدت چهار سال زندگی کردند و یک دختر هم به دنیا آوردند. اما حتی بعد از جدایی هم، هلیدا به آرمان‌های همسرش وفادار بود. او در این کتاب هم از زندگی شخصی خودشان و هم از جریانات مربوط به انقلاب کوبا صحبت می‌کند. علاوه بر این، برخی از یادداشت‌های شخصی او که برای همسر، دختر و پدرش نوشته است هم در این کتاب آمده است.

با شنیدن کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا با بعد دیگری از این شخصیت معروف، محبوب و جهانی آشنا می‌شوید.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
اگر دوست دارید با زندگی چه گوارا و آرمان‌های او آشنا شوید و آن را از منظر همسر او ببینید، کتاب صوتی زندگی من با چه گوارا را گوش کنید.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
درباره چه گوارا
ارنستو رافائل چه گوارا که به نام چه مشهور است ۱۴ ژوئن ۱۹۲۸ در آرژانتین متولد شد. او پزشک، چریک، سیاست‌مدار، نظریه‌پرداز جنگی و انقلابی مارکسیست و یکی از چهره‌های مهم انقلاب کوبا است. او پس از سفر در آمریکای جنوبی و مشاهده فقر و گرسنگی مردم به یکی از چهره‌های انقلابی و مبارز تبدیل شد. او با فیدل کاسترو دیدار کرد و به جنبش ۲۶ ژوئیه او پیوست. بعد از انقلاب کوبا او نقش‌های متعددی را در دولت جدید بر عهده گرفت. یکی از این فعالیت‌ها اعدام‌های گسترده در زندان لا کابانا کوبا بود.

او با هیلدا گادئا عروسی کرد و بعد از جدایی از او با آلیدا مارچ ازدواج کرد. حاصل این دو ازدواج، پنج فرزند است. در اوایل اکتبر ۱۹۶۷ چه‌گوارا در بولیوی طی عملیاتی که توسط سازمان سیا طرح‌ریزی شده بود دستگیر شد و به ‌وسیله ارتش بولیوی در نزدیکی وال‌گرانده در مدرسه روستای لا ایگرا در سانتا کروز دلاسیه‌را به دستور بارریه نتوس دیکتاتور نظامی کشته شد. او پیش از مرگ این جمله را به زبان آورد: «حواستان را خوب جمع کنید و خوب نشانه‌گیری کنید که دارید یک مرد را می‌کشید.»

هرچند بسیاری از خاطرات به جا مانده از او، یادآور چهره متناقضی از او است، اما با این حال هفته‌نامه تایم از او به عنوان یکی از ۱۰۰ فرد تأثیرگذار قرن بیستم نام برده است. چهره و ظاهر او به‌طور فراگیر به عنوان یکی از نمادهای انقلابی بشردوستانه و به عنوان یک نشان جهانی شناخته شده در فرهنگ عامه بدل شده است. فیدل کاسترو یکی از کسانی است که از شنیدن خبر دستگیری و کشته شدن چه گوارا به شدت اظهار ناراحتی کرد و این جمله را به زبان آورد: «در زندگی از دو خبر خیلی ناراحت شدم؛ یکی خبر مرگ مادرم و دیگری خبر مرگ چه‌ گوارا.»

بالا پایین