جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ترجمه شده زندگی پی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کمیک های ترجمه نشده توسط baran-83 با نام زندگی پی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 162 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کمیک های ترجمه نشده
نام موضوع زندگی پی
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
کتاب «زندگی پی» با عنوان انگلیسی «Life of Pi» به قلم یان مارتل است که اولین بار سال ۲۰۰۱ منتشر شد. این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های بین‌المللی بود که در بیش از ۵۰ کشور منتشر شد و جوایز بی‌شماری از جمله جایزه‌ی من بوکر در سال ۲۰۰۲، جایزه‌ی Asian/Pacific American در سال ۲۰۰۳، جایزه‌ی QWF در سال ۲۰۰۱، جایزه‌ی کتاب‌های اختصاصی Boeke در سال ۲۰۰۳، جایزه‌ی ادبی Governor General’s دریافت کرده و نامزد جایزه‌ی Bollinger Everyman Wodehouse در سال ۲۰۰۳، جایزه‌ی لینکلن در سال ۲۰۰۵، جایزه‌ی CBC کانادا در سال ۲۰۰۳ گشته است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
هنگامی‌که یک قایق در اقیانوس آرام غرق می‌شود، تنها پسری ۱۶ ساله به نام «پی»، یک اورانگوتان، یک کفتار، یک ببر بنگال و یک گورخر زنده می‌مانند. مارتل زندگی پی را با فلاش‌بک به دوران کودکی پی آغاز می‌کند. او از این برای توضیح وضعیت خانواده‌اش، چرایی مهاجرت آن‌ها به کانادا و دیدگاه‌های منحصربه‌فرد پی در مورد زندگی استفاده می‌کند. در قسمت اول، پی باغ‌وحشی را که پدرش در اختیار داشت و درسی که پدرش در مورد حیوانات به او آموخت را به‌تفصیل شرح می‌دهد: «هر حیوانی خطرناک است اگر مراقب نباشی». پی به‌غیراز توصیف باغ‌وحش، همچنین توضیح می‌دهد که چگونه سه دین مختلف را می‌شناسد و چه احساسی نسبت به آن دارد. درگیر بودن در این ادیان بر نحوه‌ی نگاه او به زندگی تاثیر می‌گذارد. در پایان قسمت اول کتاب، ما دانش و درک عمیقی از پی و زندگی‌اش داریم.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
در قسمت دوم کتاب، ریچارد پارکر معرفی می‌شود که ما اطلاعات زیادی از او نداریم، جز اینکه پی «از او می‌ترسد و درعین‌حال دوستش دارد». ریچارد پارکر یک ببر بنگالی است که با پی در قایق نجات به دام افتاده است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
قسمت اعظم رمان در اقیانوس اتفاق می‌افتد که در آن پی باید یاد بگیرد که با وجود طوفان‌ها، کمبود منابع و ببری که اساسا زندگی او را تهدید می‌کند زنده بماند. محیط سخت اقیانوس، پی را از ابتدا تا پایان سفر با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌کند، اما با ایمان و قدرت، او در سخت‌ترین زمان‌ها نیز می‌درخشد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
یان مارتل کتاب «زندگی پی» را نوشت تا ایده‌های خود را در مورد ایمان و قدرت درونی آشکار کند. او از طریق شخصیت پی ویژگی‌هایی مانند ایمان بی‌نظیر، قدرت درونی، عزم راسخ و اراده برای زندگی را به نمایش می‌گذارد که به او کمک می‌کند از سفر ۲۲۷ روزه‌ی خود در اقیانوس آرام جان سالم به در ببرد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
کتاب «زندگی پی» یک رمان تخیلی است، اما مارتل داستان پی را با حسی بسیار واقع‌گرایانه روایت می‌کند. در پیشگفتار مارتل توضیح می‌دهد که چگونه با پی صحبت کرده و با او ملاقات کرده است تا از داستان زندگی‌اش مطلع شود، گویی این یک رویداد واقعی است که رخ داده است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,074
مدال‌ها
2
در قسمتی از کتاب «زندگی پی» می‌خوانیم:
«ریچارد پارکر با من مانده است. من هرگز او را فراموش نمی‌کنم. جرات دارم بگویم دلم برایش تنگ می‌شود؟ آره دلم برایش تنگ می‌شود. هنوز هم او را در رؤیاهایم می‌بینم. اکثر آن‌ها کابوس هستند اما کابوس‌هایی که با عشق درآمیخته‌اند. این‌گونه است غرابت قلب انسان من هنوز هم نمی‌توانم درک کنم که او چگونه توانست مرا به همین سادگی ترک کند، بدون این‌که با من خداحافظی کند، بدون این‌که حتی یک‌بار هم پشت سرش را نگاه کند. این دردی است که مانند یک تیر قلبم را می‌شکافد
دکترها و پرستارها در بیمارستان مکزیک به صورتی باورنکردنی با من مهربان بودند بیماران هم وقتی قربانیان سرطان و حادثه‌های رانندگی سرگذشت مرا شنیدند، لنگان‌لنگان و با صندلی چرخ‌دارشان به دیدن من آمدند، خودشان و خانواده‌هایشان، اگرچه هیچ‌کدام انگلیسی حرف نمی‌زدند و من هم اسپانیایی بلد نبودم.»

بالا پایین