جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط iso با نام زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 621 بازدید, 23 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)
نویسنده موضوع iso
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
طرز تهیه زولبیا و بامیه به ویژه در ایام ماه رمضان مورد توجه ویژه ای قرار می گیرد، چرا که این دو شیرینی از زمان های قدیم جزء شیرینی های مخصوص ماه مهمانی خدا هستند. به عبارتی دیگر امکان ندارد اسم ماه رمضان گفته شود و به یاد زولبیا و بامیه، شیرینی های جذاب و لذیذ این ماه نیفتیم.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
طرز تهیه این دو شیرینی به گونه ای است که هر کدام از دستور پخت و مواد اولیه متفاوتی برخوردار هستند، اما در مورد تهیه شربت یک دستور شامل حال هر دو می شود. از این رو در ادامه ابتدا به طرز تهیه شربت مخصوص زولبیا و بامیه اشاره کردیم، سپس دستور پخت خودِ شیرینی ها را به صورت مجزا گفته ایم.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مراحل تهیه شربت مخصوص زولبیا بامیه
مواد لازم برای تهیه این شربت که آن را می توان طعم دهنده ی اصلی زولبیا و بامیه معرفی کرد، عبارتند از:

  • دو لیوان شکر
  • یک قاشق غذا خوری زعفران دم شده
  • یک چهارم لیوان گلاب
  • یک و تیم لیوان آب
  • نصف قاشق چایخوری آبلیمو
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
در مرحله ی اول باید آب را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی شعله ی کم گاز قرار دهید. از همان ابتدا شکر را آهسته ریخته و تا زمانی که مایع یکنواختی به دست آید، آن ها را هم بزنید. بعد از این که شکر در آب ذوب و یکنواخت شد حالا باید به نوبت زعفران، آبلیمو و گلاب را بریزید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
با ریختن بقیه مواد در ترکیبِ آب و شکر، لازم است صبر کنید تا مایع با جوشیدن به غلظت مناسب برسد. وقتی مایع کمی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و قابلمه را از روی گاز بردارید تا با گذاشتن در جای مناسب سرد شود.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
توجه داشته باشید ترکیبات شربت به گونه ای است که بعد از سرد شدن غلیظ تر از قبل می شود، پس وقتی از روی شعله برداشتید باید غلظت آن کمی از اندازه ی مطلوب کمتر باشد تا با سرد شدن به آن غلظت مناسب برسد.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مراحل تهیه شربت باید حتماً قبل از پخت زولبیا و بامیه انجام گیرد، زیرا وقتی که سرد است به خوبی جذب شیرینی ها می شود.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مراحل تهیه زولبیا
مواد لازم برای تهیه زولبیا شامل موارد زیر می شود:

  • یک قاشق غذا خوری آرد سفید
  • پنجاه گرم نشاسته
  • یک قاشق غذا خوری گلاب
  • دو قطره هل
  • یک چهارم لیوان ماست
  • نصف قاشق چایخوری کره
  • یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • و روغن مایع به اندازه ی لازم
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
پیش از هر چیزی لازم است بگوییم برای این که کیفیت بافت شیرینی بالا باشد، باید همه ی مواد، به خصوص کره و ماست را به دمای محیط برسانید.
 
بالا پایین