۱
ابتدا مرغ را شسته و با پوست در كمی كره تفت دهید و بعد به همراه،فلفل دلمه ای،پیاز،سیر و برگ بو آبپز كنید تا آب آن تمام شود.سپس پوست آن را جدا كرده و از مواد اضافه جدا كنید و به صورت مربعی خرد كرده یا رشته ای كنید.
۲
پیازچه را ساطوری كرده و در مقدار كمی كره تفت دهید و با تكه های مرغ مخلوط كنید.انگور را شسته و دو قسمت كنید و هسته های آن را جدا كنید و به مواد اضافه كنید
۳
كاهو را شسته و درشت خرد كنید و بعد از خشك شدن داخل ظرفی بریزید و انگور،مرغ و پیازچه مخلوط شده را به آن اضافه كنید.پنیر را رنده زده و با گردوی آسیاب شده مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.
۴
چند قاشق روغن زیتون را با مقداری نمك و فلفل مخلوط كرده و روی سالاد بدهید و برای سرو آماده نمایید.