جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط آریادخت با نام {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,341 بازدید, 32 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت»
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
چه چیزی شما را تحریک کرد؟ شرایط را با جزئیات شرح دهید ...

چگونه به این ماشه واکنش نشان دادید؟ چه احساساتی را احساس کردید؟

هنگام تحریک چه افکاری داشتید؟

ریشه یا منبع این ماشه چیست؟

این محرک چه ترس ها و ناامنی هایی را ایجاد می کند؟

چگونه می توانید همین الان خود را آرام کنید؟ (به بخش مراقبت از خود مراجعه کنید...)

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
هک های کمی شناخته شده سایه کار.

روشن کردن سمت سایه شما همیشه نباید دشوار یا وقت گیر باشد.
در واقع، من برای روشن کردن سایه خود با روش‌های سنتی مشکل داشتم.
طبق معمول، دعا و مراقبه مرا به تکنیک های زیر از معلم نور و راهنمای روحی خودم که با آنها کار می کنم، رساند.
لوله شفای رنگین کمان برایت
راهنماهای روحی من مرا برای لوله شفای رنگین کمان روشن آماده نکردند! آنها به سادگی گفتند "امتحان کن"، پس من این کار را کردم!
این تمرین سایه من را مثل هیچ چیزی که تا به حال امتحان نکرده ام به منصه ظهور رساند. بلافاصله پس از تمرین این تجسم، سایه من در خواب و مراقبه به راحتی قابل دسترسی بود.
چگونه لوله شفای رنگین کمان روشن را تمرین کنیم
روی تخت خود دراز بکشید یا در یک موقعیت راحت بنشینید.
چشمان خود را ببندید و نفس های عمیق و دایره ای را شروع کنید.
اکنون درخشان‌ترین رنگین کمانی را که می‌توانید تصور کنید با لوله‌ای از نور رنگین‌کمان احاطه شده است، مجسم کنید. آن را واقعا بدرخشید! تا می توانید آن را روشن کنید! در حین انجام این کار، هر حسی را احساس کنید و با شگفتی های کودکانه بازی کنید!
تجسم را برای چند دقیقه یا تا زمانی که دوست دارید نگه دارید، سپس به روز خود ادامه دهید یا بخوابید.
در مورد لوله رنگین کمان برایت فکر کنید: در رویاها/مدیتیشن ها چه اتفاقی افتاد؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
چه چیزی شما را تحریک کرد؟ شرایط را با جزئیات شرح دهید ...

چگونه به این ماشه واکنش نشان دادید؟ چه احساساتی را احساس کردید؟

هنگام تحریک چه افکاری داشتید؟

ریشه یا منبع این ماشه چیست؟

این محرک چه ترس ها و ناامنی هایی را ایجاد می کند؟

چگونه می توانید همین الان خود را آرام کنید؟ (به بخش مراقبت از خود مراجعه کنید...)

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
یکی دیگر از تمرینات ساده برای روشن کردن سمت سایه شما، نوشیدن آب است که با شعله بنفش الماس کیهانی شارژ شده است.
برای روشن کردن و پاک کردن سایه خود، به ابزارهای پرانرژی قدرتمندی نیاز دارید، ابزارهایی که در تمرین‌های ژورنال‌نویسی سنتی سایه کار داده نمی‌شوند.
آگاه شدن از خود سایه خود فوق العاده است، اما پاک کردن باقیمانده انرژی چسبنده سایه با این ابزارهای پرانرژی قدرتمند، کارهای بیشتری انجام می دهد!
من متوجه شده ام که هنگام کار با این ابزارها، ورود به حالت بازیگوشی بسیار مفید است! ذهن منطقی شما انرژی نور و صدا را آنطور که هاله و روح شما می خواهد درک نمی کند.
بنابراین، برای این تمرین بعدی برای کار در سایه، وانمود کنید، آن را جبران کنید، و مهمتر از همه، به جای اینکه بیش از حد فکر کنید، احساس کنید.
آب بنوشید که با شعله بنفش الماس کیهانی شارژ شده است
پس از انجام این تمرین، بلافاصله احساس سرخوشی کردم، با این حال ترس و درد بیشتری در رویاهایم به من نشان داد تا بتوانم خودم را درک کنم، التیام بدهم و بی قید و شرط خودم را دوست داشته باشم و بپذیرم.
اگر آماده انجام این کار نیستید، ممکن است بهتر باشد به سادگی با درخواست های مجله شروع کنید.
چگونه آب را با شعله بنفش الماس کیهانی شارژ کنیم
یک فنجان آب تصفیه شده یا چشمه تمیز دریافت کنید (آب تمیز بسیار مهم است! لطفاً آب لوله کشی نکنید!)
آب را در مقابل خود قرار دهید.
(با احترام) از شعله بنفش الماس کیهانی بخواهید که وارد آب شما شود.
از استاد عروج شده سنت ژرمن و فرشتگان زادکیل و گابریل بخواهید تا در تزریق شعله بنفش الماس کیهانی به آب شما کمک کنند.
اکنون چشمان خود را ببندید و الماس بنفش درخشان زیبا را مجسم کنید
لیوان آب خود را کاملا احاطه کنید.
تا می توانید آن را روشن کنید! تصور کنید که مانند الماس بنفش می درخشد. خورشید می خواهد!
از سنت ژرمن، فرشته زادکیل و فرشته گابریل برای کمکشان تشکر کنید!
حالا آب را بنوشید و سپس تأیید بگویید: "من شعله بنفش الماس کیهانی هستم. من شعله رحمت هستم. من شعله شادی هستم. من شعله یگانگی هستم. من سن ژرمن هستم. من گابریل زادکیل هستم. "

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
از سنت ژرمن، فرشته زادکیل و فرشته گابریل برای کمکشان تشکر کنید! حالا آب را بنوشید و سپس تأیید بگویید: "من شعله بنفش الماس کیهانی هستم. من شعله رحمت هستم. من شعله شادی هستم. من شعله یگانگی هستم. من سن ژرمن هستم. من گابریل زادکیل هستم. "
در مورد شعله بنفش الماس کیهانی تأمل کنید: در رویاها/مدیتیشن ها چه اتفاقی افتاد؟

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
درخواست های مجله کار سایه عمیق

درخواست‌های مجله برای کار در سایه اساساً سؤالاتی هستند که برای بررسی و به چالش کشیدن منفی‌ترین ویژگی‌های روان ناخودآگاه شما طراحی شده‌اند، مانند: خشم، ترس، شک، طمع، قربانی بودن، کمبود، بی‌اعتمادی و حسادت.
کشف خود هدف نهایی کار در سایه است و اعلان های کار در سایه راهی ایده آل برای رسیدن به ریشه سایه شماست.
وقتی از خود سؤالات سایه کار می‌پرسید و تا جایی که می‌توانید صادقانه پاسخ می‌دهید، طرفی از خود را که بیش از همه از آن ترسیده و سرکوب کرده‌اید، روشن می‌کنید.
هنگامی که از خود سایه خود آگاه شدید، می توانید آن را کاملا بپذیرید و بدون قید و شرط آن را دوست داشته باشید، که شما را از "چرخ واکنش های خود سایه ناخودآگاه" خارج می کند.
سپس می توانید به جای واکنش نشان دادن، فرار، پنهان کردن، طرد کردن، یا کنار زدن افراد یا تجربیاتی که برای شما مفید هستند یا به رشد شما کمک می کنند، به زندگی خود پاسخ دهید.
چه چیزی شما را مضطرب می کند؟ چرا؟

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
آیا احساس امنیت می کنید؟ چرا یا چرا نه؟

چه چیزی شما را بیشتر می ترساند؟ اگر بزرگترین ترس شما اتفاق بیفتد، چه چیز بدی در آن وجود دارد؟

بدترین خصوصیات شما چیست؟ چرا؟

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
31

چه چیزی شما را بیشتر می ترساند؟ اگر بزرگترین ترس شما اتفاق بیفتد، چه چیز بدی در آن وجود دارد؟

بدترین خصوصیات شما چیست؟ چرا؟

32

هنگام مواجهه با من...: الف: به دفاع بروید و ضربه بزنید، ب: فرار کنید و پنهان شوید، ج: با آرامش به درگیری پاسخ دهید. چرا من اینگونه واکنش نشان می دهم؟

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
چه مواقعی در زندگی ام بیشتر احساس شرمندگی کرده ام؟ چه چیزی باعث شرمساری شد؟ (آموزه های دینی، احساس گناه توسط والدین، خلاف قوانین اخلاقی؟)

33

به زمانی فکر کنید که به شما ظلم شده است. این چه احساسی به شما دست داد؟

اگر بتوانید یک چیز را در خودتان تغییر دهید، آن چه چیزی بود؟ چرا این را انتخاب کردید؟

۸۰

۳۴

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,034
مدال‌ها
3
34

چه چیز منفی را نمی توانم به خودم نگویم؟ این فکر از کجا سرچشمه می گیرد؟

آیا کابوس های تکراری می بینید؟ آنها در مورد چه هستند؟ چرا شما را می ترسانند؟ چگونه می توانید در زندگی بیداری خود با این ترس مقابله کنید؟

در این زمان چه دروغ هایی به خود می گویید؟ به عنوان مثال ممکن است دروغ هایی در مورد سلامتی، مالی، ثبات روانی، سطح استرس، سطح شادی و غیره شما باشد... چگونه می توانید بهتر با انکار خود روبرو شوید و مسیر سالم خود را دوباره تنظیم کنید؟

بالا پایین