جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط آریادخت با نام {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,763 بازدید, 32 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع {سایه عمیق} اثر «مترجم‌آریادخت»
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
عنوان: سایه عمیق
عنوان اصلی: deep shadow
نویسنده:RandyWayne White
مترجم: @آریادخت
ناظر: @_Morvarid_story

__​

خلاصه:ژورنال و کتاب کار سایه عمیق
مردم اغلب از انجام کار در سایه هول می کنند، اما اگر کار سایه به عنوان فرآیندی زیبا و آزادکننده در نظر گرفته شود، چه می شود؟
و اگر در حین انجام کارهای سایه به خود اجازه احساس و گریه کردن بدهید چطور؟ و سپس تصمیم گرفتید خود را بدون قید و شرط ببخشید و دوست داشته باشید؟
این ژورنال سایه کاری به شما کمک می‌کند تا با اعلان‌های ژورنال عمیق، تکنیک‌های کمتر شناخته‌شده روشن‌سازی سایه (از معلمان نور)، شفای درونی کودک و مراقبت از خود، سمت سایه خود را کشف و درمان کنید.
مقدمه:این کتاب کار، نه دفترچه کار سایه متوسط شما، عمیق‌تر از سایر موارد به درون سایه شما می‌پردازد تا آن را کاملاً روشن و یکپارچه کند.
اگر با اضطراب، عزت نفس پایین، افسردگی، مسائل مربوط به اعتماد دست و پنجه نرم می کنید، می خواهید ارتعاش خود را افزایش دهید یا حفظ روابط سالم و معتبر برایتان سخت است.
سپس کار سایه برای شما عالی است!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
‏سمت شما چیست؟
همه ما یک طرف سایه داریم. اینها جنبه‌های منفی و آسیب‌پذیری‌های خودمان هستند که ترجیح می‌دهیم وانمود کنیم وجود ندارند. اغلب، خود سایه ما در اوایل کودکی در نتیجه ضربه یا سرکوب احساسات متولد می شود.
وقتی خود سایه خود را نادیده می گیرید، بر شما قدرت دارد. هنگامی که تمرینات سایه کار را انجام می دهید، سایه روشن می شود و سپس می تواند برای آگاهی، قدرت و ثبات بیشتر شما یکپارچه شود.
به عبارت دیگر، شما با انجام کارهای سایه از آنچه قبلاً به ناخودآگاه خود وارد کرده اید آگاه می شوید.
همانطور که از این ژورنال کاری سایه عمیق برای روشن کردن خود سایه خود استفاده می کنید، خود آگاه شما از آسیب پذیری ها، ترس ها و عادات ناخودآگاه که توسط جنبه های منفی سایه شما هدایت شده است آگاه می شود.
چرا باید کار سایه انجام دهم
انجام کارهای سایه به این معناست که ویژگی‌های سرکوب‌شده‌تان را کشف کنید و از تجربیات کودکی یا آسیب‌هایی که سایه‌تان را تشکیل داده‌اند، درمان کنید.
هنگامی که تصمیم می‌گیرید سمت سایه خود را نادیده بگیرید، و تا حد زیادی از آن بی خبر بمانید، یا تمایلی به اعتراف به وجود آن ندارید - سایه تیره تر، متراکم تر و ضخیم تر می شود.
این واکنش‌های «برنامه‌نویسی ناخودآگاه» را به چالش‌هایی که در زندگی روزمره به وجود می‌آیند، تحریک می‌کند. ما تمایل داریم به موقعیت‌هایی که بر اساس ترس‌های قبلی، از دست دادن یا شک قبلی واکنش نشان می‌دهند، به جای اینکه آهسته و با دقت واکنش نشان دهیم.
به عنوان مثال، شاید شما به طور تصادفی در کودکی توسط والدین خود در جایی رها شده اید. اکنون، به عنوان یک بزرگسال، شما یک "برنامه ناخودآگاه" از "ترک کردن" دارید که در سایه خود ناخودآگاه شما اجرا می شود.
اگر نمی‌دانید که این حادثه دردی را ایجاد کرد که به سادگی آن را پایین انداختید، اما هرگز به آن نگاه نکردید و آن را التیام ندادید، ممکن است به عنوان یک بزرگسال در روابط خود بیش از حد چسبیده باشید و در نهایت همسران احتمالی را از خود دور کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
چگونه از این مجله بیشترین بهره را ببرید!
وقتی وجه سایه تاریکی خود را نادیده می گیرید شما قدرتی بر آن وجه پیدا می‌کنید. هنگامی که تمرینات سایه تاریک را انجام می دهید، سایه روشن می شود و سپس می تواند برای آگاهی، قدرت و ثبات بیشتر شما یکپارچه شود.
شما با انجام کارهای سایه از آنچه قبلاً به (ضمیر)ناخودآگاه خود وارد کرده اید
مهربان باش، صبور باش و راحت برو. سایه شما برای مدت طولانی پنهان شده است.
روشن کردن و ادغام سایه شما برای آگاهی و تمامیت بیشتر به صبر و شفقت نیاز دارد.
مراقبه ذهن آگاهی را تمرین کنید
همانطور که سایه شما شروع به رها شدن می کند، لازم است خود را بدون قید و شرط دوست داشته باشید. به هر حال، سایه شما معمولاً در کودکی به دلیل ترس از قضاوت، بی لیاقتی یا دریغ کردن عشق از کسی به دنیا می آید.
مهربان باش، صبور باش و راحت برو. سایه شما برای مدت طولانی پنهان شده است.
روشن کردن و ادغام سایه شما برای آگاهی و تمامیت بیشتر به صبر و شفقت نیاز دارد.
خودمراقبتی را تمرین کنید
در حالی که متوجه می شوید چه چیزی و چرا شما را وادار می کند، باز و بدون قضاوت باشید. هنگام انجام این کار درونی، لطف و محبت زیادی به خود بدهید.
فکر کردن به آسیب های گذشته و تجربیات منفی می تواند دردناک باشد. مهم است که کار سایه خود را با یک روال مراقبت از خود آرام دنبال کنید.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
مزایای کار در سایه

روابط سالم تر

وقتی سایه خود و ویژگی هایی را که سعی کرده اید پنهان کنید بهتر درک کنید، درک بیشتری از دیگران و سایه های آنها خواهید داشت. شما همچنین تحت تأثیر رفتار دیگران قرار نخواهید گرفت. کاوش در سایه خود همچنین باعث می‌شود که نسبت به رفتار خود با دیگران خودآگاهتر شوید و این شما را مهربان‌تر و مهربان‌تر می‌کند.
شما کنترل خود را دوباره به دست می آورید
پیدا کردن و روشن کردن سایه‌تان باعث می‌شود از تمام ویژگی‌های منفی که در هنگام تحریک نشان می‌دهید آگاه شوید.
ناآگاهی از جنبه های سایه ما باعث می شود به جای اینکه به محرک های عاطفی «پاسخ دهیم» «واکنش نشان دهیم».
دانستن اینکه وقتی به روش خاصی تحت فشار قرار می‌گیرید مستعد طغیان‌های عصبانی هستید، می‌تواند نحوه واکنش شما به این محرک‌ها را در آینده تغییر دهد.
از رفتارهای خود ویرانگر آگاه شوید
شناخت سایه خود ممکن است به شما نشان دهد که تمایل دارید غم و اندوه خود را به جای گریه در یک پیمانه بستنی غرق کنید، زیرا در کودکی به شما آموخته اند که احساسات خود را ابراز نکنید.
اکنون، زمانی که غمگین هستید، می توانید به جای اینکه آن را با غذا کم کنید، اجازه دهید گریه کنید و احساسات خود را ابراز کنید.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
چرخه های سوء استفاده را متوقف کنید
حتی اگر در کودکی خود را مورد آزار قرار ندهید، بررسی اینکه چگونه تربیت شما بر شما تأثیر گذاشته و سایه شما را ایجاد کرده است، به شما کمک می کند تا والدین بهتری برای فرزندان خود باشید.
پذیرش بهتر خود
سایه کار به شما اجازه می دهد تا احساس کامل تری داشته باشید، زیرا همه بخش هایی را که شما را می سازند، می پذیرید!
سایه و همه!
یک فرد سالم و متعادل سایه خود را به خوبی درک می کند و تمام جنبه های خود را بدون قضاوت می پذیرد.
سپس به سادگی به دنبال انتخاب کلمات و اعمال خود در هنگام برخورد با دیگران است.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
چگونه سمت سایه خود را ادغام کنیم؟
این کتاب با پرسش‌ها و تمرین‌هایی که خود سایه شما را آشکار می‌کند عمیق است.
به یاد داشته باشید که سایه ممکن است همیشه نخواهد پیدا شود و ممکن است وقتی به گوشه‌ای برخورد می‌کند به بیرون پرتاب شود.
ما نوری را به چیزی می‌تابانیم که گفته شد باید در تاریکی و پنهان بماند.
ما حتی ممکن است سایه های خود را با الکل و مواد مخدر پایین انداخته باشیم. سایه‌های ما «فکر می‌کنند» به آنجا تعلق دارند، زیرا سال‌ها است که در آن فرو رفته‌اند.
بخشش
وقتی به جایی رسیدید که خودتان را درک کنید، شروع به درک و پذیرش ویژگی های منفی دیگران خواهید کرد.
شما همچنین قادر خواهید بود "چرخه های سوء استفاده" یا "تروماهای نسلی" را شناسایی کنید. اینها مواردی از این قبیل است که پدربزرگم به پدرم گفته که او "بی ارزش است" و "مردهای واقعی گریه نمی کنند"... او این توهین لفظی را به من منتقل کرد.
اگر بفهمید که این باور از کجا آمده، راحت‌تر می‌توانید برای افرادی که باورهای نسلی ناسالم را به شما منتقل کرده‌اند، به محل بخشش برسید.
عشق بی قید و شرط
هنگامی که سایه شما آشکار می شود، ممکن است مقادیر زیادی از گناه، شرم یا ترس را احساس کنید. اینجاست که عشق به خود مطرح می شود.
جهان در حال صعود به بعد 5 است و شما نمی توانید چمدان خود را با خود ببرید! کار در سایه یک بخش اساسی از بالا بردن ارتعاش شما به اندازه کافی است تا در نهایت تمام چیزهای باورنکردنی این زندگی را به خود جذب کنید!
سایه ات را در آغوش بگیر به سایه ات لبخند بزن به سایه ات بگو که تقصیر نیست. مشاور راهنمایی درک سایه خود باشید!
وانمود کنید که کودک کوچکی است که هنوز نمی داند به چه کسی اعتماد کند. اجازه دهید سایه شما در نهایت بداند که می تواند به شما اعتماد کند.
به سایه خود بگویید که مشکلی ندارد و دوستش دارید و می فهمید که چرا شکل گرفته است.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
ابزار رز

اگر تصمیم به مبارزه یا فرار از سایه خود دارید، بیشتر پنهان می شود. یا بدتر از آن، شما را تعقیب کنید!
یک رز قرمز با طناب زمینی (ساقه) خود لرزش بسیار خنثی دارد و تجسم یک رز قرمز که سایه شما را احاطه کرده است، تمام احساسات متراکم را که آن را محکم در جای خود نگه داشته اند، مغناطیسی می کند.
من دیده ام که سایه ام به عنوان یک بانشی گریان از ترس ظاهر شد که مرا تعقیب کرد. به جای دویدن برگشتم و بغلش کردم تا اینکه ترسش فروکش کرد.
مواقع دیگر سایه به صورت صدای شرم آور در سر شما ظاهر می شود. من فوراً تصویر ابزار گل رز را انتخاب می کنم تا زمانی که این شرم به سادگی از بین برود.
عشق، عشق، و عشق بیشتر!
ادغام خود سایه نیاز به عشق، عشق و عشق بیشتری دارد!
شما لایق هستید! شما زیبا هستید! گشاده رویی و صادق بودن با دیگران اشکالی ندارد! گریه کردن و ابراز احساسات خوب نیست!
در دوران کودکی به ما گفته می شود که نظر خود را به زبان نیاوریم، گریه نکنیم یا احساسات قوی را ابراز نکنیم، اینکه ارزشی نداریم، اگر انتظارات والدین خود را برآورده نکنیم کافی نیست، و غیره، و غیره.
والدین ما معمولا ما را دوست دارند و می گویند که آنها فقط بهترین را برای ما می خواهند. اما همه والدین درک نمی کنند که آنچه فکر می کنند برای ما بهترین است، ممکن است در واقع مضر باشد.
به آنها و خودت راحت برو!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
چگونه سایه خود را روشن کنیم؟
به یاد داشته باشید که به سایه شما گفته شده که شایسته پنهان شدن است و سالها در تاریکی باقی بماند.
به خودت و سایه ات آسوده خاطر باش، زیرا نگاه کردن به بخش هایی از وجودت که پنهان کرده ای جسارت زیادی می خواهد.
فعالیت های سایه کاری زیر به شما کمک می کند تا سایه خود را روشن کنید تا بتوانید آن را دوست داشته باشید، ببخشید و درک کنید.
این روند بهبود و ادغام را آغاز خواهد کرد.
تمرین آینه
فکر می‌کنم آهنگ Imagine Dragons(اژدها را تصور کنید) در توضیح اینکه چرا باید تمرین تماشای آینه را انجام دهیم عالی است:
"وقتی گرمای من را احساس کردی به چشمانم نگاه کن آنجا جایی است که شیاطین من پنهان می شوند، خیلی نزدیک نشو، درون تاریک است، آنجا جایی است که شیاطین من پنهان می شوند، جایی است که شیاطین من پنهان می شوند."
"شیاطین" شما سایه شما هستند و خیره شدن به چشمان خود و همچنین چشمان دیگران، راهی عالی برای روشن کردن سایه ها است.
خیره شدن در آینه برای بسیاری ناراحت کننده است، اما ابزار بسیار مفیدی برای رویارویی با ترس ها، زخم ها و به خصوص ناامنی های شماست.
نحوه انجام تمرین آینه
آینه ای بگیرید که بتوانید به مدت 15 دقیقه راحت به آن خیره شوید. اگر وقتتان کم است یا نگران زمان هستید، زمان خود را تعیین کنید.
ممکن است شروع به دیدن عیوب خود کنید. مواردی مانند چین و چروک، موهای خاکستری، بینی کج یا چشم ناصاف ممکن است در آگاهی شما ظاهر شوند.
اما، به آن بچسبید!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
بسته به تعداد نقص‌های جسمانی که تصور می‌کنید دارید، ممکن است شروع به ناراحتی یا ناراحتی کنید.
اگر نقص‌های جسمانی ظاهر شد، به سادگی این جملات تاکیدی را بارها و بارها تکرار کنید تا بتوانید این تمرین را بدون نقص فیزیکی انجام دهید:

"من زیبا هستم!"

"من امن هستم!"

"من متوجه شدم!"

"من عاشق هستم!"

"من مورد ستایش هستم!"
اکنون، عمیق تر شوید و مستقیماً به چشمان خود خیره شوید. به رنگ، لکه های طلا، جرقه های نور توجه کنید. با خودت بمون به چشمان خود خیره شوید.
حالا طوری با خودت صحبت کن که انگار بچه درونت زخم خورده هستی. ممکن است بخواهید جملاتی مانند "اکنون بیرون آمدن امن است" یا "بی قید و شرط شما را دوست داشته و می پرستید!"
اگر ترس های بیشتری ظاهر شد، به سادگی تکرار کنید: "من امن هستم"، "من امن هستم"، "من امن هستم"، و "خوب است که من باشم!"

تمرین آینه را تامل کنید: چه افکاری مطرح شد؟

چه احساساتی به وجود آمد؟ چگونه به آن احساسات پاسخ دادید؟

هر لحظه آها؟ الان چه حسی داری؟

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
کار از طریق محرک ها

محرک شخص، مکان، چیز یا موقعیتی است که باعث می شود شما یک واکنش عاطفی یا رفتاری منفی داشته باشید.
احساسات منفی در جایی که شما به جای پاسخ دادن به یک موقعیت یا شخصی واکنش نشان می دهید ممکن است به این صورت ظاهر شوند: عصبانیت، دویدن و پنهان شدن، گریه کردن، طغیان های خشونت آمیز، ناتوانی در بیان حقیقت خود یا برقراری ارتباط صادقانه (به سادگی خاموش شدن و ساکت بودن).
وقتی احساس می‌کنید تحریک می‌شوید، از این کاربرگ استفاده کنید تا دقیقاً علت واکنش‌پذیری یا واکنش منفی‌تان را توضیح دهید...
فهرست محرک های من

ماشه

واکنش عاطفی

شدت عاطفه

بالا پایین