جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فلسفی سخنان ناظم حکمت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته فلسفه و سخن بزرگان توسط ویتامین با نام سخنان ناظم حکمت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 321 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته فلسفه و سخن بزرگان
نام موضوع سخنان ناظم حکمت
نویسنده موضوع ویتامین
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ویتامین
موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
یک روز عمر من در کشتی‌ها تمام خواهد شد. می‌خواهم مثل نوری که در آب‌ها فرو می‌رود، در آب‌ها خاموش شوم. می‌خواهم به دریا برگردم، می‌خواهم به دریا برگردم... !

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
بعضی‌ها هستند که می‌گویند بی‌تو نمی‌توانم زندگی کنم؛ من از این دست آدم‌ها نیستم! من بی‌تو هم می‌توانم زندگی کنم؛ امّا اگر با تو باشم، جور دیگری می‌توانم زندگی کنم.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
دنیا را به کودکان بدهیم. حداقل برای یک روز بدهیم مانند بالونی رنگارنگ بازی کنند، بازی کنند، آواز سر دهند در میان ستارگان، دنیا را به کودکان بدهیم‌. بدهیم، مانند یک سیب بزرگ، مانند یک تافتون گرم چیزی نیست یک روز، دنیا را به کودکان بدهیم. حداقل برای یک روز تا دنیا، دوستی را درک کند. کودکان، دنیا را از دست ما خواهند گرفت، کودکان درختان ابدی خواهند کاشت... !

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
شادیِ کوچکی می‌خواهم، آن‌قدر کوچک که کسی نخواهد آن را از من بگیرد.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
دوست داشتن تو، خوردن یک سیب سالم و سفید در یک روز شفاف و شیشه‌ای زمستانی محبوب من! دوست داشتن تو مثل شادی نفس کشیدن است، در یک کاج‌زار برفی... !

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
گاهی گذشت می‌کنیم و گاهی گذر، ای کاش می‌فهمیدند فرق این دو را!

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
تو را دوست دارم، چون نان و نمک، چون لبان گر گرفته از تب که نیمه شبان در التهاب قطره‌ای آب بر شیر آبی بچسبد! تو را دوست دارم، چون دقایق شکّ، انتظار و دلواپسی هنگام گشودن بسته‌ای بزرگ که از درون آن بی‌خبری! تو را دوست دارم، چون اوّلین سفر با هواپیما بر فراز اقیانوس چون هیاهوی درونم لرزش دل و دستم در آستانه دیداری در استانبول! تو را دوست دارم چون گفتن، «شکر خدا زنده‌ام»

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
به تو فکر کردن زیباست و امیدبخش، چیزی‌ست شبیه شنیدن زیباترین آواز از زیباترین صدای جهان، امّا امید دیگر برایم کافی نیست؛ دیگر نمی‌خواهم فقط گوش بدهم، می‌خواهم آوازی بخوانم... .

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
و ما زمستان دیگری را سپری خواهیم کرد با عصیان بزرگی که درون‌مان هست و تنها چیزی که گرم‌مان می‌دارد آتش مقدس امیدواری است.

موضوع نویسنده

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,677
23,174
مدال‌ها
10
به‌جا خواهد ماند؛ چای‌مان ته فنجان کودکى‌های‌مان در کوچه‌ها، بغض سنگین شادمانى‌ها در گلوی‌مان و معشوقه‌های‌مان در دور دست‌ها... !

بالا پایین