جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی سریال سریال کره ای| نام من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط Adia با نام سریال کره ای| نام من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 157 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع سریال کره ای| نام من
نویسنده موضوع Adia
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Adia
موضوع نویسنده

Adia

سطح
0

مدیر تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر تالار عکس
Apr
368
567
مدال‌ها
2
به نام خدا

موضوع نویسنده

Adia

سطح
0

مدیر تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر تالار عکس
Apr
368
567
مدال‌ها
2
سریال کره‌ای "نام من" (یا "My Name") داستانی هیجان‌انگیز و پر از تنش دارد که در سال 2021 منتشر شد. این سریال به کارگردانی "Kim Jin-min" و با بازی "Han So-hee" در نقش اصلی، داستان زنی جوان به نام "یون جی وو" را روایت می‌کند.

موضوع نویسنده

Adia

سطح
0

مدیر تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر تالار عکس
Apr
368
567
مدال‌ها
2
خلاصه داستان:

"یون جی وو" پس از مرگ مرموز پدرش، تصمیم می‌گیرد به انتقام از قاتل او بپردازد. برای این کار، او به سازمانی جنایی ملحق می‌شود و به عنوان یک مامور مخفی عمل می‌کند. در این روند، او با چالش‌ها و خطرات زیادی روبرو می‌شود و باید بین وفاداری به سازمان و کشف حقیقت در مورد پدرش تعادل برقرار کند.

موضوع نویسنده

Adia

سطح
0

مدیر تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر تالار عکس
Apr
368
567
مدال‌ها
2
ویژگی‌های سریال:

- اکشن و درام: سریال دارای صحنه‌های اکشن جذاب و لحظات درام عمیق است که بیننده را درگیر می‌کند.

- شخصیت‌های پیچیده: شخصیت‌ها دارای عمق و پیچیدگی هستند که باعث می‌شود داستان به خوبی پیش برود.

- موارد اجتماعی: بی‌عدالتی‌ها و چالش‌های اجتماعی نیز در داستان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

موضوع نویسنده

Adia

سطح
0

مدیر تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر تالار عکس
Apr
368
567
مدال‌ها
2
محبوبیت:

این سریال به خاطر داستان جذاب، بازی‌های قوی و صحنه‌های اکشن بسیار مورد استقبال واقع شد و به یکی از محبوب‌ترین سریال‌های نتفلیکس تبدیل شد.

اگر به داستان‌های اکشن با محوریت انتقام و تعقیب علاقه‌مند هستید، "نام من" انتخاب فوق‌العاده‌ای است!

بالا پایین