- Nov
- 607
- 1,454
- مدالها
- 6
سلامی گرم به همه شما کاربران عزیز
برای ارتقای قلم کاربران در بخش ادبیات از این به بعد چالش های ادبی برگزار میکنیم.
همه ما از کلاس اول ابتدایی با جمله سازی سر و کله زدیم اما بابا آب داد صرفا برای همون اول ابتدایی به کار میاد.
کسی که بخواد دست به قلم ببره و به گنجینه ادب پارسی ورقی اضافه کنه باید برگه های زیادی رو سیاه کنه.
در ساختار دلنوشته ها چون متون احساسی هستند و نیازه خواننده در چند سطر تحت تاثیر قرار بگیره باید از یه سری ابزار آلات خاص استفاده بشه.
شاخ ترین ابزار یه نویسنده متن های احساسی
آرایه های ادبیه!
بنابراین ما تو هرچالش با یکی از ارایه ها جمله میسازیم.
ساده ترین ارایه هایی که بشه استفاده کرد شامل مواردی مثل تضاد، کنایه، تکرار و ... است.
تو این سری از چالش های یه فنجون جمله میخوایم کنایه رو کار کنیم.
کنایه بسیار زیاد و حتی تو زندگی روزمره هم کاربرد داره.
ممثلا وقتی خیلی نزدیک تلویزیون نشستی و پدرت میگه: یه کم برو جلوتر بهتر بینی!
و خب منظورش اینه که: من پول عینک ندارم بهت بدم؛ پاشو بیا عقب!
یا ایکه پنبه رو از گوشت دربیار
واقعا که پنبه تو گوش طرف نیست، منظورش اینه که گوش بده.
حالا اینجا من سه گروه کلمه میدم که شما باید سه تاجمله بنویسید و در هرکدوم کنایه رو به کار ببرید.
نوشتن جمله مرکب هم ازاده.
گروه اول:
دست، گوجه، پتو
گروه دوم:
عطر، دل،جوراب
گروه سوم:
مشکی، شهر، بار
سه تا جمله خودتون رو همین جا بفرستید.
از هر فرصت برای بهبود قلمتون استفاده کنید و این چالش های کوچیک رو از دست ندید چون فقط این شکلی روزی بزرگ میشید.
شرکت برای عموم ازاد است.
با ماسک و لبخند وارد شوید.
مدیریت ادبیات
برای ارتقای قلم کاربران در بخش ادبیات از این به بعد چالش های ادبی برگزار میکنیم.
همه ما از کلاس اول ابتدایی با جمله سازی سر و کله زدیم اما بابا آب داد صرفا برای همون اول ابتدایی به کار میاد.
کسی که بخواد دست به قلم ببره و به گنجینه ادب پارسی ورقی اضافه کنه باید برگه های زیادی رو سیاه کنه.
در ساختار دلنوشته ها چون متون احساسی هستند و نیازه خواننده در چند سطر تحت تاثیر قرار بگیره باید از یه سری ابزار آلات خاص استفاده بشه.
شاخ ترین ابزار یه نویسنده متن های احساسی
آرایه های ادبیه!
بنابراین ما تو هرچالش با یکی از ارایه ها جمله میسازیم.
ساده ترین ارایه هایی که بشه استفاده کرد شامل مواردی مثل تضاد، کنایه، تکرار و ... است.
تو این سری از چالش های یه فنجون جمله میخوایم کنایه رو کار کنیم.
کنایه بسیار زیاد و حتی تو زندگی روزمره هم کاربرد داره.
ممثلا وقتی خیلی نزدیک تلویزیون نشستی و پدرت میگه: یه کم برو جلوتر بهتر بینی!
و خب منظورش اینه که: من پول عینک ندارم بهت بدم؛ پاشو بیا عقب!
یا ایکه پنبه رو از گوشت دربیار
واقعا که پنبه تو گوش طرف نیست، منظورش اینه که گوش بده.
حالا اینجا من سه گروه کلمه میدم که شما باید سه تاجمله بنویسید و در هرکدوم کنایه رو به کار ببرید.
نوشتن جمله مرکب هم ازاده.
گروه اول:
دست، گوجه، پتو
گروه دوم:
عطر، دل،جوراب
گروه سوم:
مشکی، شهر، بار
سه تا جمله خودتون رو همین جا بفرستید.
از هر فرصت برای بهبود قلمتون استفاده کنید و این چالش های کوچیک رو از دست ندید چون فقط این شکلی روزی بزرگ میشید.
شرکت برای عموم ازاد است.
با ماسک و لبخند وارد شوید.
مدیریت ادبیات