جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه سعید آقاخانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام سعید آقاخانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 573 بازدید, 20 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع سعید آقاخانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
این روزها سعید آقاخانی چه حس و حالی دارد؟

- حالم این روزها خوب است. سریالمان در حال پخش است. مردم و عکس العمل های شان نسبت به سریال را که می بینم، حس خوبی دارم.

به ما بگویید جرقه ابتدایی چه بود و طرح کار از چه زمانی به شما پیشنهاد شد؟

- من اسفندماه سر کار قبلی ام بودم که پیمان قاسم خانی با من تماس گرفت. آن زمان حدود ۱۱-۱۰ قسمت از کار را مهراب نوشته بود که من خواندم و استقبال کردم.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
این اولین بار است که با برادران قاسم خانی کار می کنید؟

- بله، من قبل از اینکه بخواهم این سریال را بسازم از کارهایی که فضای فانتزی در آن جریان داشت وحشت داشتم و هیچ وقت قدرت ریسک انجام آنها را نداشتم. به همین دلیل در ابتدای امر به آنها گفتم که این فضا برای من قابل لمس نیست و نمی توانم آن را خوب اجرا کنم و ترجیح دادم انصراف بدهم اما با حرف های پیمان قاسم خانی و محسن چگینی (تهیه کننده) مجاب شدم که خودم را هل بدهم و ریسک کنم.

نوع نوشتار قاسم خانی ها منحصر به فرد و برای کارگردانی مثل من که تا به حال آن را تجربه نکرده سخت است. گفت و گوهای طولانی بین شخصیت ها در سکانس های طولانی نیاز به چیدن میزانسن های فکر شده داشت که من برای هر کدامشان باید برنامه ریزی خاصی می کردم.

همین نگرانم کرده بود که مبادا کار خوب از آب درنیاید اما هر چه جلوتر رفتیم فضای کار برایم بیشتر قابل لمس شد. پیش بردن بار قصه و درگیر کردن تماشاچی نسبت به آینده روی دوش بهنام تشکر افتاد و بار کمدی به عهده هومن برق نورد و تا حدودی خانم دهقان و آقای مهرآوران.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در رابطه با این کار چقدر به آن چیزی که می خواستید رسیدید؟

- فیلمنامه مهراب مرتب بود و همین نگرانی هایم را کم کرده بود. تمام نگرانی ام این بود که ترکیب فضای تقریبا فانتزی فیلمنامه با فضاهای بومی که ما در کارهای قبلی داشتیم، خوب از آب درنیاید ولی همان روزهای اول فهمیدم چیز بدی نخواهد شد و همین هم شد. الان که کار را می بینم همچنان فضا برایم عجیب است و تناقض هایی می بینم که دوست داشتنی از آب درآمده و از این اتفاق خیلی راضی هستم.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
قرار بود یک سریال کمدی بسازید یا ما شاهد موقعیت های طنز باشیم؟

- با سابقه آدم هایی که در این مجموعه با هم همکاری داشتن فکر نمی کنم تصوری غیر از کمدی در ذهن مخاطب ایجاد کند و ما هم قصد دیگری نداشتیم. قصدمان مثل قبل، ارائه یک کار شیرین بود و هست.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
آقای آقاخانی همین الان شما یک ژانر ابداع کردید به نام ژانر شیرین؟!

- (می خندد) اگر انتظارتان از کمدی این است که بنشینید و به قهقه بیفتید، این سریال اینطور نیست. ما نمی خواستیم این شکلی سریال بسازیم. تلاشمان این بود که یک قصه پلیسی را شیرین اجرا کنیم. مثلا شما به کارهای خانم مرضیه برومند می خندید؟ نه؛ بیشتر از این جهت مورد توجه تان قرار می گیرد که چقدر فضا ملموس و جذاب است. دوست دارید کارهای ایشان را دنبال کنید. آدم ها واقعی هستند، داستان ها و فضاها دلنشین است و من هم دنبال این ویژگی ها بودم.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
خودتان را کارگردان کمدی ساز می دانید؟

- فعلا انتظاری که از ما دارند همین است اما دوست دارم بتوانم خیلی خوب یک قصه را روایت کنم حالا چه کمدی باشد چه نباشد.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در زندگی شخصی تان چقدر طناز هستید؟

- در زندگی شخصی ام شوخ هستم ولی سر کار نه؛ زهرمارم!

یکی از انتقادهایی که به کار قبلی تان یعنی سریال «زن بابا» می شد اینقدر و بد که چرا اینقدر بازیگران خصوصا علی صادقی و مهران غفوریان از بداهه شان استفاده می کنند و اصطلاحا در کار «ول» هستند.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در این کار چقدر روی بداهه بازیگرانتان حساب کردید؟

- اگر مهران و علی در زن بابا به قول شما اصطلاحا ول بودند، هیچکس آن کار را نگاه نمی کرد. در حالی که زن بابا پربیننده ترین سریال آن سال شد. من این نقدهایی را که شما می گویید، نخوانده ام. در آن کار هم تمام تلاشم را کردم تا بتوانم بازیگرانم را کنترل کنم. در این کار هم شاید فقط ۱۰ درصد از کار بداهه بود که آن هم فقط هومن اجرا می کرد، بقیه بداهه نداشتند.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
هومن خیلی خلاق است و بداهه های خوبی اجرا می کند، در کنارش مصطفی طنابنده بود که خیلی با او همفکری می کرد ودوتایی به چیزهای خوبی رسیدند. بهنام هم طی صحبتی که با هم کردیم به درستی از بداهه و کمدی فاصله گرفت و به زیبایی قصه را پیش برد و بیننده را درگیر خودش کرد.

این را هم بگویم که هیچ وقت نمی شود بازیگر را به امان خدا گذاشت، اگر بشود هم خروجی اش قابل حدس است! میزان کمدی نوشته شده در فیلمنامه برای ما کافی بود چون هر خصیتی که وارد قصه می شد با خودش لحظات خوبی می آورد.

مثلا بابا اسی ... آقای مهرآوران یا خانم دهقان که با هر حضورشان طراوت خوبی به فضا می دادند و به نظرم همین ها کافی بود. ما می خواستیم تماشاچی لبخند بزند نمی خواستیم از خنده بکشیمش!

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
چطور به این ترکیب بازیگران رسیدید؟

- با خانم دهقان قبلا کار کرده بودم و همیشه برای اغلب کارهایم با او تماس می گیرم. جزو اولین انتخاب های من است. همان روزهای اول که اسم او را بردم، پیمان گفت چون ما با هم نسبت فامیلی داریم، من حرفی نمی زنم ولی اولین انتخاب خودم خانم دهقان بود. هومن برق نورد را محسن چگینی، تهیه کننده پیشنهاد کرد و من هم استقبال کردم.

قبلا قرار بود در «زن بابا» هم حضور داشته باشد اما با تهیه کننده به توافق نرسید. به طور کلی با همه از قبل آشنا بودم. بهنام تشکر هم در آن زمان ایران نبود. بنابراین به چند نفر دیگر فکر کردیم و حتی تماس هم گرفتیم ولی بهنام خان از فرنگ برگشت و خیال همه را راحت کرد. او بازیگر خیلی خوبی است.

• تایید
بالا پایین