جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه سعید آقاخانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام سعید آقاخانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 576 بازدید, 20 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع سعید آقاخانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
نباید فکر کنیم که شقایق دهقان به خاطر مهراب قاسم خانی در این کار حضور دارد؟

- اصلا... اصلا. من با مهراب درباره انتخاب بازیگر حتی حرف هم نزدم. با پیمان و آقای چگینی درباره این چیزها حرف می زدیم. مهراب درگیر فیلمنامه بود، ضمن اینکه خانم دهقان اینقدر بازیگر خوبی هست که نیازی به حمایت این و آن نداشته باشد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
قبل از دیدن «ساختمان پزشکان» هم تصور می کردید بهنام تشکر بازیگر خوبی باشد؟

- به نظرم بازی او عالی است. برای «زن بابا» هم به بهنام زنگ زدیم. آن موقع هم پیمان قاسم خانی معرفی اش کرد ولی درگیر بود. چهره اش برای نقش های جدی هم خیلی خوب است. در کل تصور می کنم بازی های مجموعه، خوب و دلنشین بود. هومن، آقای مهرآوران، حمید لولایی، خانم گلچین و ... خانم دهقان هم که در کل بازیگر شیرینی است.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
تعریف بازیگر شیرین را به ما می گویید؟ اینکه چه اتفاقی باید بیفتد که شما حس کنید بازیگری شیرین و خوب است.

- بازیگرها به نظر من دو دسته هستند. بازیگرانی که گرم و صمیمی اند و بازیگرانی که سردند. این را در همان برخورد اول می توان تشخیص داد. آن شخصی که خیلی راحت و خودمانی است و بی شیله پیله، حرفش را می زند زود هم به دل می نشیند و تماشاچی هم زود با او ارتباط می گیرد.

اینها به نظرم بازیگران شیرین و دوست داشتنی اند. من در همان جلسه اول اینقدر با بهنام راحت بودم که انگار چند سال است می شناسمش! بازیگرهای سرد اینقدر پشت سر هم عصاهای مختلف قورت داده اند که نمی شود با آنها دو کلمه حرف زد. مردم تا نگاهشان می کنند، کانال را عوض می کنند. هر چقدر ما در تلویزیون از این بازیگرها کمتر داشته باشیم، مردم کمتر سمت ماهواره می روند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
نظرتان درباره وضعیت فعلی کمدی در سینمای ایران چیست؟

- کمدی نیاز به فکر کردن، نیاز به سرمایه گذاری و تلاش مضاعف دارد اما ما در سیستم مان هیچ کدام از اینها را نداریم. انتظاری که همه از کار کمدی دارند، این است که برگردان مالی خوبی داشته باشد ولی حاضر نیستند هیچ سرمایه گذاری برایش انجام دهند. چه به لحاظ مالی و چه زمانی، همه چیز زود، تند، سریع اتفاق می افتد و کل پول هم طرف تهیه کننده غش می کند.

مهراب قاسم خانی برای همین سریال یک سال وقت گذاشته. یک تهیه کننده هم حمایتش کرده تا به این چارچوب خوب رسیده است. اگر روند به این شکل باشد که به من بگویند برای عید طرح چه داری، بیا مشغول شو. خب مشخص است ما نمی توانیم به اتفاق خوبی برسیم چون زمان لازم را نداریم. سیاستگذاری این است که برای کارهای جدی وقت می گذارند و کار می کنند اما برای کارهای کمدی نمی دانم چرا این اتفاق نمی افتد؟ شاید دلیلش این است که
کارهای جدی را کسی نمی بیند!

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
کارگردانان، مسئولان را بدعادت نکرده اند که زود می توانند کار تحویل بدهند؟

- این اصلا ربطی به کارگردان ونویسنده ندارد. شما فکر کردید در این سازمان عریض و طویل تصمیم گیرنده ماییم؟ من خیلی خوشحال می شوم که یک تهیه کننده به من بگوید می خواهم کاری برای تابستان آینده آماده کنی، ولی تا حالا کسی به این شکل سراغ ما نیامده. هر کی سمت ما آمده جمله اولش این بوده که سه ماه دیگر پخش داریم!

همه گروه ها همینطور هستند و این برمی گردد به سیاستگذاری های سازمان. در ضمن اگر ما نسازیم چه کنیم؟ بنشینیم خانه و بگوییم وقت کمه. نمی آیم؟ می گویند نیا، به جهنم! می دهند به یکی دیگر بسازد. حالا بعد از همه این اتفاقات کار ما می شود خانه نشستن و ایراد گرفتن به کار این و آن. فکر کنم همین وضعیت الانمان بهتر است. اینجوری بهتر است تا ایراد گرفتن به کار این و آن. این بیشتر آدمو دیوونه می کنه تا عجله ای کار کردن!

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در میان کارهایتان اثری بوده که به خودتان بگویید ای کاش در این کار بازی نمی کردم یا آن را نمی ساختم؟

- بله؛ سریالی برای عید کار کردیم که دو ماه بیشتر وقت نداشتیم، اینقدر عجله ای شد که جایی برای دفاع نداشت.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
آن زمان که آنها ستاره فیلم های بفروش بودند، همان زمانی نبود که سینمای ما به لحاظ کمدی به ورطه نابودی رفت؟

- نه، این بازیگرها نبودند که سینمای کمدی را به ورطه نابودی کشاندند. تهیه کننده هایی که برای سینما کیسه دوختند، این کار را کردند. آن زمان هر کدام با عجله با دوتا از این بازیگران قرارداد می بستند و برایشان فرقی نمی کرد چه کسی کارگردانشان باشد. خیلی از کارگردانان کمدی آن سال ها کار قبلی شان جنگیدن بود، یک بسم الله گفتند و سینمای کمدی را به توپ بستند. هر بازیگری به اندازه فهم کارگردانش بازی می کند نه بیشتر. بهترین بازیگر دنیا هم که باشی، کارگردانت خوب نباشد، توانایی هایت را فراموش می کنی.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شما باقی مانده نسلی هستید که کمدی را به شکل استاندارد به تلویزیون آوردند. آدم هایی مثل رضا عطاران، مهران مدیری و ... چرا از تلویزیون فراری شدند؟

- آنها در سینما مشغول کارند. حتما اگر در تلویزیون کار پیش بیاید، دوباره آنها را می بینیم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شغل اصلی تان را بازیگری می دانید یا کارگردانی؟

- هر دو را به یک اندازه دوست دارم و مثل همیشه دنبال کار خوب هستم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
خودتان نقطه ضعف کاری تان را در چه می دانید؟

- گاهی برای انتخاب فیلمنامه عجله می کنم، چوبش را هم می خورم.

بالا پایین