جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

سفر روح سفر روح خطر دارد ؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ثبات و تغییر توسط Enisha با نام سفر روح خطر دارد ؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 226 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته ثبات و تغییر
نام موضوع سفر روح خطر دارد ؟
نویسنده موضوع Enisha
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Enisha
موضوع نویسنده

Enisha

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,172
16,685
مدال‌ها
13
•آیا سفر روح خطر دارد ؟
•برون فکنی همان خواب است ؟
.
.
.
اسپم ممنوع!

موضوع نویسنده

Enisha

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,172
16,685
مدال‌ها
13

برون فکنی یه خطراتی داره که اگه از خطراتش آکاه نباشید،ممکنه باعث فلج شدن یا حتی فشار های روحی

و عصبی(حالا من نمیدونم بش چی میگید) یا احتمال جن زدگی و حتی مرگ داره!

البته احتمال مرگ بسیار کمه همچنین جن زدگی خیلی کم! یعنی فقط ما 2 مورد مرگ داشتیم تو برون فکنی

(آمار دقیقشو نمیدونم این 2 تارو از یه جایی خونده بودم) و اون 2 تا هم خیلی پررو بودن که مردن!

موضوع نویسنده

Enisha

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,172
16,685
مدال‌ها
13
فلج شدن به این صورت اتفاق میافته: شنیدین که میگن وقتی خواستین کسی رو بیدار کنید از پاهاش تکون بدین؟

و یه راست نرین دستشو حرکت بدین؟ نشنیدین! اینو یه سری از دانشمندان فکر کنم گفتن قضیه اش هم اینه

که وقتی یارو خوابه حالا چه برون فکنی کرده باشه و چه نکرده باشه،روحش از بدنش جدا شده.و وقتی که شما

یهو طرف رو بیدار میکنید،روح باید به سرعت به بدن خودشو برسونه،و بین روح و جسد یک رابطه هست که بیشتر

مثل یک طناب میمونه،هر چه قدر روح دور تر از بدن باشه،باید سریع تر خودشو به بدن برسونه و دیر تر هم بیدار

میشه! اما اگه نه زیاد جدا نشده سریع بیدار میشه برای همینه که وقتی بین حالت خواب بیداری هستین با

کوچک ترین صدا از خواب میپرین،چون روح خیلی کم از بدن فاصله گرفته،خیلی کم در حقیقت میخواد که فاصله

بگیره!. حالا فلج شدن: وقتی شما برون فکنی میکنید،اگه روحتون رو ببرید خیلی دور مثلا تو آسمون ها یا تو

کهکشان ها(!) وقتی یکی بخواد بیدارتون کنه ، روحتون اون همه فاصل رو باید طی کنه که به بدن برسه،و در این

راح ممکنه طناب(همون رابط)پاره شه،یا این که یه اختلال تو سیستم بدن ایجاد شه و قسمتی از بدن فلج شه

به خاطر سرعت برگشت روح! من دقیق نمیدونم برا چی فلج میشن،اما داشتیم کسانی که تو برون فکنی

فلج شدن.

موضوع نویسنده

Enisha

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,172
16,685
مدال‌ها
13
قضیه ی جن زدگی که خیلی کم پیش میاد بیشتر برای آدم های بی ایمانه که خدا رو قبول ندارن (همون کافر

خودمون!) و این طوری جن زدگی اتفاق میافته که طرف میاد بیرون از جسد،یهو یکی م یاد بش میگه دیگه راه

برگشتی نیست! و خودش میره تو حلد طرف! البته چون من بازهم همچین اتفاقی برام نیافتاده،دیگه زیادی

دربارش حرف نمیزنم،فقط اینو میگم که حتما یه آیه الکرسی قبل از خواب بخونید. زیاد نگران این موضوع نباشید

بازهم تا کید میکنم که خیلی کم اتفاق میافته،و تا خدا نخواد اون جن یا هر چیز دیگه حق نداره بره تو جسم طرف

پس اصلا نگران این نباشید.

قضیه ی مرگ هم که خیلی واضحه:وقتی طرف میره جای بسیار دور،ممکنه طناب(همون ارتباط) روح با جسد به

هر دلیلی قطع بشه! برای همین هم هست که توصیه میکنن در اولین برون فکنی زیاد دور از جسد نرید و همون

دورتا دور جسد بگردید و بعد از مرور زمان کم کم فاصله رو زیاد کنید

بالا پایین