جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب سم هستم بفرمایید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه کتاب توسط za-wrde با نام سم هستم بفرمایید ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 71 بازدید, 10 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه کتاب
نام موضوع سم هستم بفرمایید
نویسنده موضوع za-wrde
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط za-wrde
موضوع نویسنده

za-wrde

سطح
0

همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
1,773
7,122
مدال‌ها
2

نکوداشت‌های کتاب من سم هستم:

• اولین نوشته‌ی داستانی داستین تائو بسیار پرکشش ساخته شده است. ارزش خواندن دارد. (جولین وینترز، نویسنده)
  • رمانی معاصر با ترکیبی از جادو؛ اگر از این سبک خوشتان می‌آید حتماً آن را بخوانید. (بازفید)
  • یک کاوش در مورد غم و اندوه و راه‌هایی که به‌واسطه‌ی آن با از دست دادن عزیزان خود کنار می‌آییم. (نرد دیلی)
  • رمانی آرام و مرثیه‌ای درباره غم؛ یک اثر تکان‌دهنده! (بوک لیست)
  • موقع خواندن آن، دستمال کاغذی را آماده کنید! (پاپشوگر)
  • یک رئالیسم جادویی برای نوجوانان درباره‌ی شفا و گذر کردن. (مرکز کتاب نوجوانان)

بالا پایین