جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

پاپ سهراب پاکزاد گل بی نقص

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دانلود موسیقی توسط RAHA 🧚🏻 🌈 با نام سهراب پاکزاد گل بی نقص ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته دانلود موسیقی
نام موضوع سهراب پاکزاد گل بی نقص
نویسنده موضوع RAHA 🧚🏻 🌈
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط RAHA 🧚🏻 🌈
موضوع نویسنده

RAHA 🧚🏻 🌈

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
62
152
مدال‌ها
1
───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میشه وقتتونو بگیرم؟ میشه واسه شما بمیرم؟! بگو میشه بگو میشه! میشه کنارتون بشینم، میشه چشاتونو ببینم؟ بگو میشه؛ بگو میشه… اگه ارداه کنی؛ خودم میشم فدات! غرق بشی؛ من میشم قایق نجات! شعر و ملودی : میلاد رضوی حتی اگه جونمم دراد؛ من خودم یه تنه میمیرم برات… گل بی نقص من؛ نفسام حبستن به چشات خیره میشم؛ تو فقط برام حرف بزن! گل بی نقص من؛ نفسام حبستن به چشات خیره میشم؛ تو فقط برام حرف بزن!

پیوست‌ها

• Sohrab Pakzad - Gole Bi Naghs (128)(1).mp3
    2.8 مگابایت
بالا پایین