- Feb
- 503
- 475
- مدالها
- 2
بهترین روش برای آماده کردن چای این است که آن را در آب داغ با دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه بریزید و چند دقیقه قبل از مصرف، صبر کنید تا خوب دم بکشد. نسبت دقیق آب و چای را باید در نظر بگیرید تا چای خوش طعمی داشته باشید. بعد از تمام کردن اولین فنجان میتوانید دوباره آب داغ به چای اضافه کنید و با همان برگها، دو فنجان چای بخورید. اهالی معتقدند که طعم فنجانهای دوم و حتی سوم، از فنجان اول بهتر است. این نووع از چای در بستهبندیهای شیک و جعبههای زیبا در فروشگاههای سوغات عرضه میشود و انتخاب خوبی بهعنوان هدیه برای علاقهمندان به انواع چای و دمنوش است.