جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی سوفله سیب زمینی و گوشت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام سوفله سیب زمینی و گوشت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 190 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع سوفله سیب زمینی و گوشت
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
رب
۲ قاشق غذا خوری
سیر
۱ حبه
پنیر پیتزا
۱۷۰ گرم
قارچ
۳ عدد
پیاز بزرگ
۱ عدد
سیب زمینی بزرگ
۴ عدد
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
۱
سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.
۲
پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید.
۳
سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید.
۴
رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا ۱۰ دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.
۵
یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.
۶
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر ..
۷
فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.
 
بالا پایین