۱
سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.
۲
پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید.
۳
سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید.
۴
رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا ۱۰ دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.
۵
یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.
۶
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر ..
۷
فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.