جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری سوگنامه زندگان به کتابفروشی‌ها آمد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام سوگنامه زندگان به کتابفروشی‌ها آمد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 116 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع سوگنامه زندگان به کتابفروشی‌ها آمد
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
رمان «سوگنامه زندگان» به قلم آرش آذرپناه نویسنده خوزستانی توسط نشر مهر و دل روانه بازار نشر شد.

آرش آذرپناه نویسنده خوزستانی در مورد رمان سوگنامه زندگان که سومین رمان این نویسنده است، بیان کرد: این رمان را 8 سال قبل نوشتم و دو بار ویرایش کردم تا اینکه در 240 صفحه از امروز به بازار نشر آمد.

آذرپناه رمان سوگنامه زندگان را مهم‌ترین کار خود دانسته و تصریح کرد: سوگنامه زندگان یک رمان اجتماعی است و از فضای دیالکتیکی در آثار قبلی‌ام در این رمان، کمتر استفاده شده و درونمایه داستان بر مبنای مضمون فلسفی و اجتماعی قرار دارد.

نویسنده «شماره‌ ناشناس» با بیان اینکه رمان سوگنامه زندگان مخاطب را شگفت‌زده می‌کند، اظهارکرد:
با توجه به ادبیات گوتیک (وحشت) به کار برده شده در این رمان که در آثار قبلی نبود ، مخاطب با خواندن آن دچار شگفتی می‌شود و در این رمان کوشیدم تا از سبک رئال در داستان‎ها به وحشت ماوراطبیعه برسم.

در بخش از این کتاب می‌خوانیم:

چند قدم که برمی‌دارم، صدای گام‌هایی سبک را پشت سرم می‌شنوم. سر برمی‌گردانم، زن، چند قدمی من است. جا خورده‌ام. فکر می‌کنم زن می‌بایست جلوی رویم باشد نه پشت سرم .توی خم و واخم کوچه گیج شده‌ام. خیابان یکدست خاموش و تاریک است. زن با سرعتی زیاد و باور نکردنی به من رسیده است. چادر مشکی سر کرده و هیچ بخشی از سر و پایش پدیدار نیست. با سرعتی شگرف، انگار که از روی ابر سر بخورد، گام برمی‌دارد و ازکنار من عبور می‌کند و..

موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
یادآور می‌شود: آرش آذرپناه پیش از این آثاری چون: «شهر یک داستان»، «یاسمن‌های زنانه»، «شماره‌ ناشناس»،«جرم زمانه ساز»،«داستان‌های پشت پرده» را در کارنامه خود ثبت کرده است...

بالا پایین