جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز سکوت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط آیناز با نام سکوت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 443 بازدید, 10 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع سکوت
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
من تنهایی نمی‌تونم از خیابون رد بشم بعد دوستم میاد میگه بیا تنهایی بریم خرید اخه موقع رد شدن از خیابون دست کدوم مومنی رو بگیرم

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
اسم تاپیک رو گذاشتم سکوت حالا دلیلش اینه که حرفایی رو که نمی‌تونم بگم رو اینجا میگم اخه کی جرأت داره به مامانش بگه مادر من بزرگ شدم بلدم از خیابون رد بشم یا مادرم اخه از یکی دیگه عصبانی چرا سر من خالی می‌کنی خدایی من یکی جرأت ندارم.

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
با مامانم که حرف می‌زنم بعیده که حرف عمه‌هام وسطش باز نشه و اگه این اتفاق نیفته یعنی مامانم تغییر اساسی کرده و این اتفاق دکمه‌اش گیر کرده روی هرگز مگه تو خوابت ببینی.

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
یه سوال چرا توی فیلمای خارجی تق‌تق کفش پاشنه‌دار نیست ولی توی ایران صداش انچنان بلنده که یه‌حسی میگه تموم پاشنه‌های کفش مامانم رو بشکنم ولی در حد حس می‌مونه

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
شاعر میگه : بنی آدم اعضای یکدیگرند،
اما مشخص نکرده که مثلا من دقیقا جیگر کی هستم !!!

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
قابل توجه شما دانشجوی عزیز
واحد دانشگاهی دو حالت داره:
۱- واحد های سختو که نمیشه خوند
۲- واحد های آسون هم که ارزش خوندن نداره !
و اگه نخونیم حسابمون با کرام الکاتبینه

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
عشق با جمله : “تو با بقیه فرق داری ” شروع میشه
و به جمله ” تو هم مثل بقیه ای” ختم میشه !
و من این دو کلمه رو فقط از مادرم شنیدم

موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
انقدر که پسر خاله‌م رو می‌کوبه توی سرم که همون یه ذره مغزمم به باد میره اخه یکی نیست بگه مادر من اون پسرخاله‌ی گرامی به من چه مگه قراره من شبیه اون باشم و جالبیش اینجاست روز بعد میره پز هوشم رو به داییم میده و به عمه‌هام میگه دخترم نخبه‌ی ریاضیه انگار نه انگار که دیروز پسر خالم باهوش و نخبه بوده

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: BAHAR"
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,430
31,995
مدال‌ها
3
کافیه بگم نه مامان دختر عمه‌ام خوبه دیگه خوشبخت میشم تا یه هفته خبری از محبت‌های مادرانه نیست و دیگه احتیاجی نیست پای غیبت بشینم یعنی کلا دنیا روی خوش بهم نشون میده که البته تیکه انداختن‌های مامانم رو اگه فاکتور بگیرین

بالا پایین