DLNZ
سطح
7
🝢مدیر ارشد بخش ادبیات🝢
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار موسیقی
ناظر ادبیات
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
- May
- 3,442
- 12,898
- مدالها
- 17
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حسین حججی، برادر شهید محسن حججی امروز پنجشنبه ۲۶مرداد در محفل انس با قرآن کریم که به یاد شهید محسن حججی و با فعالان و جامعه قرآنی کشور در مسجدجامع نجفآباد برگزار شد، اظهارکرد: نجف آباد با تقدیم ۲۵۰۰ شهید در جنگ هشت ساله و همچنین با داشتن ۴۴۰ آزاده و با داشتن آماری حدود ۶ هزار جانباز بالای ۲۵درصد و ۵۰ هزار ایثارگر در صح*نههای دفاع مقدس حضور پررنگی داشته و شهر علم و ایثار است. وی در ادامه به زندگی برادر شهید خود، اشاره کرد و افزود: محسن نیز ادامه دهنده راه شهدای جنگ تحمیلی بود. شهید حججی قبل از شهادتش نیز در حرکتهای جهادی حضور پررنگ و فعال داشت.
وی ادامه داد: شبی که محسن باید به تهران میرفت و فردا از آنجا به سوریه اعزام میشد، پیش از رفتن برای خداحافظی به منزل من آمدند. در آن لحظه با وجودی که موقع رفتن وی به دل جنگ و میدان نبرد بود، برادرم میخندید وحلالیت میطلبید. آخرین اشکی که از برادرم محسن به یاد دارم در ماه محرم در روضه امام حسین(ع) در هیأت صاحب الأمر بود.
وی ادامه داد: شبی که محسن باید به تهران میرفت و فردا از آنجا به سوریه اعزام میشد، پیش از رفتن برای خداحافظی به منزل من آمدند. در آن لحظه با وجودی که موقع رفتن وی به دل جنگ و میدان نبرد بود، برادرم میخندید وحلالیت میطلبید. آخرین اشکی که از برادرم محسن به یاد دارم در ماه محرم در روضه امام حسین(ع) در هیأت صاحب الأمر بود.