هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی شب یلدا
شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان،شیرین،دسر با ما باشید تا طرز تهیه شارلوت انار ، این دسر یلدایی را آموزش بدیم
.
کرم را در شارلوت ریخته و یکساعتی در یخچال گذاشته تا کرم خودش را بگیرد بعد اگه خواستین میتونید کمی ژله نیم بند هم روی کرم بریزید و روی آنرا با رولها بپوشانید.
بمدت ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب ببندد و بعد با کمک سلفون شارلوت انار را از ظرف خارج کنید.
من با دانه های انار تزئین کردم.
این مقدار کرم بستنی برای شارلوت با این اندازه اضافه هست میتونید بقیشو تو یه قالب کوچیک بریزید و بذارین چند ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده بعد میل کنید.
می تونین ژله انار درست کرده خرد کنین و شارلوت انار را با اون تزیین کنید.