جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی شرمنده نباش دختر!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Ramina.p با نام شرمنده نباش دختر! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 126 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع شرمنده نباش دختر!
نویسنده موضوع Ramina.p
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ramina.p
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
6424869145084787.jpg کتاب شرمنده نباش دختر!
عذرخواهی بسه
نویسنده: ریچل هالیس
مترجم: وحیده قسمی
انتشارات الینا

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
معرفی کتاب شرمنده نباش دختر!
کتاب شرمنده نباش دختر!؛ عذرخواهی بسه نوشتهٔ ریچل هالیس و ترجمهٔ وحیده قسمی است. این کتاب که انتشارات الینا آن را منتشر کرده، برنامه‌ای برای رسیدن به اهداف، بدون شرمساری است.

درباره کتاب شرمنده نباش دختر!
کتاب شرمنده نباش دختر! دربارهٔ نگرانی بعضی از زنان از این است که دیگران دربارهٔ اهداف آنها چه فکر می‌کنند. زنانی که به خاطر همین نگرانی به جای اینکه اهداف خود را دنبال کنند، یـا آن را از ذهن‌شان پـاک مـی‌کننـد یـا

اینکه مخفیانه بـه دنبـال اهـداف خـود مـی‌رونـد. ایـن افـراد بـا اندیـشه‌هـای تـرس، گنـاه و شرمساری زندگی می‌کنند. "چه می‌شود اگر"های آنها که زمانی نقطهٔ امیـدی بـرای رسـیدن بـه هدف بود، یک‌باره خاموش می‌شود و تبدیل به نقطه‌ای کوچک در ذهن می‌شود. اگـر شکـست بخورم چه می‌شود؟ اگر مرا مسخره کنند چطور؟ اگر با انجام این کار فقـط وقـت‌ام را هـدر بـدهم چه می‌شود؟ اگر کارم باعث شود دیگران عصبانی شوند چه کارکنم؟ اگر دیگران فکر کننـد آدم طماعی هستم چه؟ اگر با انجام این کار هم از خانواده‌ام دور شوم و هم به هدف‌ام نرسـم چـه کـار کنم؟ ریچل هالیس در این کتاب می‌کوشد چنین افکاری را از ذهن این افراد پاک کند و به آنها جرأت ببخشد.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
فهرست این کتاب به شرح زیر است:

فصل اول: بهانه‌هایی که باید کنار گذاشته شوند

بهانه اول: زنان دیگر این کار را انجام نمی‌دهند

بهانه دوم: من شخصی هدفمند نیستم

بهانه سوم: زمان کافی ندارم

بهانه چهارم: توانایی موفق شدن ندارم

بهانه پنجم: نمی‌توانم رؤیاهایم را دنبال کنم و همزمان مادر، دختر و کارمنـد خـوبی هم باشم

بهانه ششم: از شکست خوردن می‌ترسم

بهانه هفتم: این کار قبلاً انجام شده است

بهانه هشتم: دیگران چه فکری در مورد من می‌کنند؟

بهانه نهم: دختران خوب جنجال به پا نمی‌کنند

فصل دوم: رفتارهایی که باید یاد بگیرید

رفتار اول: دست از اجازه گرفتن بکشید

رفتاردوم: یک رؤیا را در ذهن بپروانید و به دنبال آن بروید

رفتار سوم: جاه‌طلب باشید

رفتار چهارم: تقاضای کمک کنید

رفتار پنجم: برای موفقیت پایه‌ریزی کنید

رفتار ششم: به دیگران اجازه ندهید شما را منصرف کنند

رفتار هفتم: نه گفتن را یاد بگیرید

فصل سوم: مهارت‌هایی که باید کسب کنید

مهارت اول: برنـامه‌ریزی

مهارت دوم: اعتمادبه‌نفس

مهارت سوم: اســتقامت

مهارت چهارم: تأثیرگذاری

مهارت پنجم: مثبت‌اندیشی

مهارت ششم: مدیریت کردن

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
خواندن کتاب شرمنده نباش دختر! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
این کتاب می‌تواند برای زنان و دخترانی که در مسیر هدف‌گذاری و در راه رسیدن به هدف‌شان دچار نگرانی و مشکل هستند، سودمند باشد.

بخش‌هایی از کتاب شرمنده نباش دختر!
باور داشتن این مطلب که می‌توانیـد کـاری را بـه خـاطر خودتـان انجـام دهیـد حتـی اگـر هیچکس دلایل آن را درک نکند، قدرتمندترین احساس دنیاسـت. مـی‌خواهیـد معلـم کـلاس سوم دبستان شوید؟ عالی است. متخصص رنـگ کـردن مـوی نـژاد پـودلِ سـگ هستید و می‌خواهید یک آرایشگاه مخصوص سگ‌ها باز کنید؟ فوق‌العاده اسـت. مـی‌خواهیـد پول‌تان را پس‌انداز کنید و به مکان خوبی سفر کنید و دوست دارید به جایی برویـد کـه بـه جـای اسم واقعی‌تان پَم شما را بیانکا صدا کنند؟ ر‌ؤیای‌تان هر چه هست، متعلق به شماست؛ نه من. مجبور نیستید چیزی را توجیه کنید زیرا تا زمانی که به دنبال تأیید دیگران نباشـید نیـازی ندارید که از آنها اجازه بگیرید. در واقع زمـانی کـه درک کنیـد نیـازی نیـست کـه رؤیاهای‌تـان را برای دیگران به تصویر بکشید و برای آنهـا دلیـل بیاوریـد، آنوقـت زمـانی اسـت کـه واقعـاً در مسیری قرار گرفته‌اید که می‌توانید به کسی تبدیل شوید که آرزویش را دارید.

بالا پایین