جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی شش انداز بادمجان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط .Roxana. با نام شش انداز بادمجان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 321 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شش انداز بادمجان
نویسنده موضوع .Roxana.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .Roxana.
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
طرز تهیه شیش انداز تهرانی مازندرانی شیرازی اصفهان خلخال بادمجان گیلانی aa hknhc fhnl hk
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
شش انداز بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی۶ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله اول​

برای تهیه شش انداز بادمجان گیلانی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت دلخواه خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله دوم​

در این مرحله بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز تغییر رنگ دهد و طلایی شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله سوم​

در این مرحله مغز گردوی سابیده شده را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا یکدست شوند. در این مرحله باید کاملا مراقب باشید که گردو نسوزد. در ادامه رب انار را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله چهارم​

حالا مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا ادویه ها به خورد مواد بروند. در ادامه ۳ پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش روغن بیندازد.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله پنجم​

پس از اینکه آب خورش کم شد و گردوها به خوبی روغن انداختند، بادمجان های سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را به غذا اضافه کردیم ۱۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2

مرحله ششم​

اگر بادمجان ها بیشتر از ۱۵ دقیقه روی حرارت بمانند ممکن است له شوند و حالت خود را از دست بدهند. این خورش در پایان باید ظاهری شبیه به خورش فسنجان داشته باشد. در پایان شش انداز را به همراه کته سرو می کنیم.
 
موضوع نویسنده

.Roxana.

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
508
148
مدال‌ها
2
منبع: چی شی
 
بالا پایین