جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم شما دوست‌ دارید در انجمن چه تغییراتی را مشاهده کنید؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار رسمی توسط MHP با نام شما دوست‌ دارید در انجمن چه تغییراتی را مشاهده کنید؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,757 بازدید, 66 پاسخ و 11 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار رسمی
نام موضوع شما دوست‌ دارید در انجمن چه تغییراتی را مشاهده کنید؟
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط م.سنجاقک

neda-ice-hut

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
74
1,573
مدال‌ها
2
سلام
خیلی دلم میخواد صفحه ی اینجا رو بتونم مشکی کنم تا چشمم اذیت نشه اگه این امکان وجود داشته باشه عالی میشه یک تاپیکی هم برای تبلیغ باشه که هر روز به مدت چند ساعت از رمان ها حمایت کنه و بزاره مثل همون تبلیغات من خواستم رمانم رو تبلیغ کنم ولی گفتن باید 30 تا پارت بشه

neda-ice-hut

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
74
1,573
مدال‌ها
2
سلام اگه بتونین تیمی بزارین که از رمان‌ها تبلیغ کنه و تیکه‌ها و قسمت‌های قشنگ و قوی رمان رو برای تبلیغ قرار بده
و اینکه انتقاد و نظرات راجب به رمان زیاد بشه
در نظارت گپ همون طور که علاىٔم نگارشی و... رو تذکر میدن که اصلاح کنیم درباره‌ی نوع و کیفیت و سطح قلم و بهتر شدنش هم انتقاد کنن
واقعا موافقم

neda-ice-hut

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
74
1,573
مدال‌ها
2
پروف مهسا باید عوض شه
کاربرا کمتر دروغ بگین
دخترایی که دنبال شوهرن تو رو خدا رعایت کنن
تاپیکای منو کم متروکه کنین
اجرکم عندالله
منم میخواستم درمورد رمانم بنویسم درمورد شخصت هاش که عکس گذاشتم یکم توضیح بدم و بگم این شخصیت اول این کیه و اون کیه بعدش متروکه کردن اولش نمیدونستم و کلی گذاشتم متروکه شد رفتم یه جا دیگه تاپیک زدم دوباره متروکه شد یهو میشه متروکه و نمیدونی از کی باید بپرسی خوب من الان دقیقا باید چیکار کنم از کجا باید پیگیری کنم تا بتونم راجب شخصیت های رمانم عکس بزارم و یکمی راجبشون حرف بزنم و حداقل اسمشون رو بگم تا خواننده بدونه این کیه .

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,177
مدال‌ها
2
سلام، در مورد رمانی که نوشته و کامل به اتمام می‌رسه نمیشه حالتی به وجود بیاد که چطور بگم مثلاً اشخاصی باشن که برای شخصیت‌های رمان یا داستان صدا گذاری کنن یا داستان را با ویس کامل بگن مثلاً مثل کتابراه که علاوه بر قرار دادن کتاب اصلی برای خواندن روی اون صدا گذاری هم انجام داده میشه.

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,909
6,500
مدال‌ها
3
سلام
کاش می‌شد از انجمن درآمد زایی هم کرد، مثلا توی بخش های مختلف بعضی از وظایفی درآمد داشته باشه🤔
به نظرم ایده جالبیه

ida

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
121
950
مدال‌ها
2
سلام
خیلی دلم میخواد صفحه ی اینجا رو بتونم مشکی کنم تا چشمم اذیت نشه اگه این امکان وجود داشته باشه عالی میشه یک تاپیکی هم برای تبلیغ باشه که هر روز به مدت چند ساعت از رمان ها حمایت کنه و بزاره مثل همون تبلیغات من خواستم رمانم رو تبلیغ کنم ولی گفتن باید 30 تا پارت بشه
برای دارک کردن صفحه باید مرورگرتون رو تو حالت دارک بذارید

Redgirl

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jun
66
55
مدال‌ها
2
سلام، خدا قوت و خسته نباشید 🥰
جلدهایی که طراحان عزیز انجمن طراحی می‌کنند واقعا خاص و قشنگن اما چرا وارد سایت دانلود رمان ها میشیم عکس و جلد رمان ها با قالب جلد انجمن متفاوته؟! و حتی شکل و طراحی pdf بعضیاشون با هم فرق داره (احتمال میدم اینها رمان های قدیمی باشن)
در کل خیلی زیباتر و مرتب تر میشد اگه هر رمان با عکس جلد خودش روی سایت بره و طراحی فایل pdfشون یه چیز واحد باشه... من حتی یه رمان دانلود کردم که طرح فایلش واسه یه سایت دیگه بود و اسم اون سایت توش خورده بود...
مورد بعدی اینکه حتی یه سریاشون درست ویرایش نشده بود و متنش نامرتب بود...
کاشکی رمان های قدیمی از این لحاظ بازنگری بشن و در صورت لزوم دوباره ویرایش و فایل بشن
و قسمتی توی سایت باشه که رمان های جدید و قدیمی از هم جدا شن
(ببخشید فقط قصدم پیشرفت و زیبایی هرچه بیشتر رمان بوک بود، به هیچ وجه قصد دخالت بیجا ندارم 🌹❤️)

☆Witch Prancec☆

سطح
1

مدیر گردشگری
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Oct
991
4,564
مدال‌ها
3
سلام درخواست اول اینکه هر نفر بتونه سه یا نهایت چهار رنگ داشته باشه نه هزارتا رنگ بهش داده بشه و بعد همش اف باشه.
مورد بعدی وقتی یه رمان فیلتر داره یا کلماتی که باید اصلاح بشه ناظر اون رمان باید از اول تا پایان رمان یه مکالمه برای اصلاحش بزنه منظورم اینه به جز گپ نظارتی که عضو هستیم در این مورد یه مکالمه خصوصی با حضور دو یا سه تا مدیر ارشد زده بشه تا به آدم بگن کدوم کلمه جایگزین چی بشه و کدوم کلمه حذف بشه نه اینکه وایسته تا موقع نقد اون موقع یهو بگه همش فیلتره و تمام من خودم به شخصه بخاطر این موضوع از اینجا انصراف دادم و ببخشید ولی رمانم رو یه جایی که بیشتر بهش ارزش میدادن قرار دادم ولی بازم از ت دل این انجمن دوست داشتنی برام بارزشه.
مورد بعدی خیلی با تاپیک های بی مورد مثلا رقص یا آهنگ یا نقد در مورد بازی های ذهن نویسنده رو از رمان و اونچه بخاطرش اومده انجمن دور نکنیم به جاش تاپیک در مورد نویسندگی و خوش قلم بودن یا سخن نویسندهای بزرگ ارسالی بدن تا انرژی بیشتری به هدفمون بده.
💫❤ببخشید خیلی حرف زدم چون واقعا خیلی وقته اینا رو دلم تلبار شده بودن بازم معذرت فقط محض اطلاع و کمک بود دوستان🫂

بالا پایین