- Mar
- 3,438
- 38,889
- مدالها
- 13
ممنونم عزیزم♥️تولدت خیلی مبارک:›
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!ممنونم عزیزم♥️تولدت خیلی مبارک:›
مچکرم عزیز♥️مبارکه^_^
مچکرم عزیزم♥️تولدت مبارک ایشالله به هر چی که میخوای برسی😊💙🎉
خیلی ممنونم آقای پوررضا، انشالله تو تولدتون با کوهی از تبریکات جانانه جبران میکنم،ای بابا دیر امدم
تولدتان به شدید ترین صورت مبارک باد
از آن جهت که تولد خیلی دوست دارید عرض می کنم
ان شالله که در بالاترین طبقه از زندگیتان قرار بگیرید و امیدوارم که دو طبقه نباشد، نظر مت به ده طبقه یا برج خلیفه است
به طور کلی تاریخ تولیدتان فرخنده باد و
به آنچه که شایسته ش هستید برسید
❤🌹
ویتای عزیز و مهربونمیادمه پارسال روز تولدت باهات آشنا شدم و چهقدر خوششانس بودم که زودتر از تولدت به انجمن اومدم تا باهات آشنا بشم. 🫀
فائزهم، دوقلوی داداش الهام، نمکدون و بادرک انجمن، از همین تریبون دعا میکنم همیشه و در هر شرایطی حال دلت خوب، تنت سلامت، لبت خندون، موفّق و خوشبخت باشی. 🫂
امسال بیشتر از سال قبل تو انجمن نمک بریز و در کنارش روح یه ملّت هم مستفیض کن.
در ضمن با مشت هم محکم تو دهن بدخواهات بکوب.
خلاصه اینکه تولدت مبارک عزیز دلم!
ممنونم عزیز مهربون♥️تولدت مبارک عزیزم 💓🍃
به همهی چیزهایی که میخوای برسی :)
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک