جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی شیرینی شیراز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام شیرینی شیراز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 145 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی شیراز
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
کیک شیرازی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ایرانی است که به دلیل شباهت آن به کاپ کیک گزینه مناسبی برای پذیرایی می باشد
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مواد لازم کیک شیرازی
آرد۱٫۵ پیمانه
شکر½ پیمانه
روغن مایع⅔ پیمانه
ماست⅔ پیمانه
گلاب۱ قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
مواد لازم شربت بار
شکر۱ پیمانه
آب⅔ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه½ قاشق چایخوری
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
برای تهیه کیک شیرازی خوشمزه در ابتدای کار شربت بار را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد، سپس گلاب را می افزاییم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم شربت به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم به خوبی خنک شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
در این مرحله به سراغ درست کردن کیک می‌ رویم، برای این منظور از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده تا دمای آنها با دمای محیط یکی شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه نسبتا گودی ریخته و به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا بافت آن روشن و حجیم شود، سپس ماست، روغن مایع، گلاب و عسل یا شربت بار را به کاسه می افزاییم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا مایه درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم، سپس مواد خشک که شامل آرد، بکینگ پودر و نمک می باشد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را طی دو مرحله به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم می زنیم.


لازم به ذکر است بدانید مایه کیک را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید، بیش از حد مخلوط کردن مایه کیک باعث می‌شود بکینگ‌ پودر غیر فعال شده و از پف کردن کیک جلوگیری کند. حالا درون قالب مافین را با مقداری روغن چرب می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا مایه کیک را درون قالب‌ها می ریزیم تا دو سوم حجم شان پر شود، سپس قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان، کیک ها را تست می کنیم.


برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک ها فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج کرده، سپس شربت سرد را روی کیک های داغ می ریزیم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا اجازه می دهیم شربت به خورد کیک ها برود، سپس کیک ها را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت روی کیک های شیرازی را به دلخواه با پودر پسته و گل سرخ تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین