جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی شیرینی نان قندی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط YEGANEH.b با نام شیرینی نان قندی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 13 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی نان قندی
نویسنده موضوع YEGANEH.b
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط YEGANEH.b
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
شیرینی نان قندی
یکی از شیرینی‌های سنتی و اصیل قزوین است که بیشتر در مهمانی‌ها، عید نوروز و مراسم خاص سرو می‌شود. این شیرینی بافتی نرم، لطیف و کمی ترد دارد و طعمش ترکیبی از شیرینی ملایم، عطر هل و کره حیوانی است. ویژگی خاصش اینه که نسبت به خیلی از شیرینی‌ها مواد ساده‌تری داره، اما با عطر و ظاهر طلایی و قشنگش حسابی دل رو می‌بره.
خواص و ویژگی‌ها: به خاطر وجود کره و تخم‌مرغ، انرژی‌زاست. ماندگاری بالایی داره و چند روز بعد از پخت هم تازه و خوشمزه می‌مونه. به عنوان عصرانه با چای خیلی می‌چسبه.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مواد لازم برای نان قندی قزوینی

آرد سفید قنادی۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
پودر قند۱۰۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
کره یا روغن جامد۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
تخم‌مرغ۱ عدد کامل زرده
تخم‌مرغ (برای رومال)۱ عدد پودر
هل۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودرنصف قاشق چای‌خوری
شیر۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
(در صورت نیاز) کنجد یا تخم خرفهبرای تزئین
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۱: آماده‌سازی مواد کره یا روغن رو به دمای محیط برسونید تا نرم بشه. آرد رو حتماً ۲ بار الک کنید تا بافت شیرینی نرم بشه.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۲: مخلوط کردن کره و پودر قند کره و پودر قند رو با همزن برقی یا دستی حدود ۵ دقیقه بزنید تا رنگش روشن و کرمی بشه. تخم‌مرغ کامل و پودر هل رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۳: افزودن آرد آرد رو کم‌کم به مواد اضافه کنید. بکینگ پودر رو هم همراه آرد اضافه کنید. با نوک انگشت یا قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه (ورز ندید چون شیرینی خشک میشه). اگر خمیر خیلی خشک بود، ۱ قاشق شیر اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۴: شکل دادن از خمیر گلوله‌های کوچک بردارید و کمی گرد کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی‌ها رو با فاصله بچینید.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۵: رومال و تزئین زرده تخم‌مرغ رو با کمی شیر مخلوط کنید و با قلم‌مو روی شیرینی‌ها بزنید. روی هر کدوم کمی کنجد یا تخم خرفه بپاشید.
 
موضوع نویسنده

YEGANEH.b

سطح
0
 
همیار سرپرست ادبیات
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
922
2,734
مدال‌ها
2
مرحله ۶: پخت فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی رو وسط فر بذارید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی بشن.

مرحله ۷: سرو اجازه بدید شیرینی‌ها کاملاً خنک بشن تا ترد و خوشمزه بشن.
 
بالا پایین