جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی شیرینی نعلی (اشکی)؛ انتخابی ماندگار برای نوروز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ElhaM با نام شیرینی نعلی (اشکی)؛ انتخابی ماندگار برای نوروز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 10 بازدید, 9 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی نعلی (اشکی)؛ انتخابی ماندگار برای نوروز
نویسنده موضوع ElhaM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
شیرینی نعلی یا اشکی، با ماندگاری بالا و طعم دلپذیر، یکی از گزینه‌های مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است که به‌راحتی در منزل تهیه می‌شود.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
شیرینی نعلی، که به نام شیرینی اشکی نیز شناخته می‌شود، یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که به‌ویژه در ایام نوروز تهیه و سرو می‌شود. این شیرینی با استفاده از موادی ساده مانند آرد، کره و پودر قند تهیه می‌شود و بافتی ترد و طعمی شیرین دارد. شکل منحصر به فرد این شیرینی که شبیه نعل یا اشک است، جذابیت خاصی به میز پذیرایی شما می‌بخشد
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مواد لازم شیرینی نعلی
آرد سفید۱۷۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۴۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱ پنس
پودر پستهبرای تزیین
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا با دمای محیط یکسان شده و نرم شود. در ادامه کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کشدار و غلیظ شود
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله دوم
پس از اینکه پودر قند و کره به خوبی کشدار شدند، تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن چند دقیقه می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله سوم

مخلوط کردن مواد را تا زمانی ادامه می دهیم که خمیری یکدست به دست بیاید. پس از اینکه خمیر اماده شد به اندازه نصف گردو از آن بر می داریم و با دست آنرا به شکل لوله شکل می دهیم، سپس دو سر آنرا به هم نزدیک می کنیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله چهارم
می توانید دو سر را باز بگذارید مثل نعل اسب یا اینکه روی هم قرار دهید و با فشار دست به هم بچسبانید تا شکل اشک شود. سنی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا اینکه با کمی روغن چرب می کنیم، سپس شیرینی ها را داخل سینی فر می چینیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام خمیر را حالت می دهیم و داخل سینی فر می چینیم. از ۱۵ دقیقه قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا آماده شوند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها پختند آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند، مقداری گاناش شکلاتی درست می کنیم و دو سمت شیرینی ها را داخل گاناش داغ می زنیم و روی سینی فر می چینیم.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,038
مدال‌ها
2
مرحله هفتم

در حالی که شکلات روی شیرینی ها هنوز داغ است مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل هم روی شیرینی ها می پاشیم و پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، داخل ظرف مورد نظر می چینیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخه جای کره از مارگارین استفاده شود ماندگاری شیرینی ها بیشتر می شود.
 
بالا پایین