جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی طراحی نیم رخ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنر نقاشی و طراحی توسط تارا با نام طراحی نیم رخ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 246 بازدید, 6 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته هنر نقاشی و طراحی
نام موضوع طراحی نیم رخ
نویسنده موضوع تارا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط تارا
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1
طراحی نیم‌رخ چهره

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

ابزار آموزش طراحی چهره نیم رخ

ابزار طراحی مورد استفاده​

• مداد HB​
  • خط کش​
  • پاک کن الکتریکی​
  • پاک کن خمیری​

به یاد داشته باشید که برای هر یک از مراحل طراحی چهره نیم رخ از مداد HB با کنترل فشار دست با کمترین فشار استفاده کنید تا بتوانید به راحتی طرح ها را پاک و اصلاح نمایید.

1- بیضی – طراحی چهره نیم رخ

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی بیضی

برای طراحی چهره نیمرخ ابتدا یک بیضی طراحی کنید.

2- طرح کلی صورت – آموزش طراحی چهره

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی بیضی

بعد از رسم بیضی یک خط افقی در پایین آن رسم کنید، این خط باید کمی بیشتر از نصف قطر بیضی از بیضی فاصله داشته باشد.

به عبارت دیگر ، کمی بیشتر از شعاع عمودی بیضی.

بیضی را به خط افقی وصل کنید تا شکل سر تکمیل شود. سپس ، یک خط مستقیم بلند را از وسط بیضی بکشید.

آخرین ویرایش:
  • تایید
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

۳- استفاده از خط کش در طراحی چهره نیم رخ

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - استفاده از خط کش طراحی

برای طراحی چهره و ایجاد خط کشی از طول سر استفاده کنید تا یک خط کش در کنار طرح خود بسازید. خیلی آن را نزدیک به صورت نکشید زیرا می خواهید بینی را رسم کنید.
خط کش خود را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و از یک لبه مستقیم برای کشیدن خطوط از هر نقطه از طریق سر استفاده کنید. فراموش نکنید که خطوط خود را کم رنگ نگه دارید. بعداً پاک خواهد شد.​
4- طراحی ابرو ، پیشانی و بالای سر​
بیایید شروع به کشیدن قسمت بالای سر کنیم. در جایی که CENTER LINE با چهره برخورد می کند ، یک منحنی کم عمق بکشید. من سعی می کنم از طراحی یک منحنی عمیق خود داری کنم زیرا نمی خواهم توجه زیادی به ناحیه طراحی ایرو داشته باشم. فقط سعی کنید آن را نرم و لطیف رسم کنید.
پس از اتمام این کار ، یک برآمدگی جزئی برای ابرو بکشید و سپس از شکل بیضی به عنوان یک راهنما برای کشیدن پیشانی و بقیه قسمت بالای سر استفاده کنید.​

• تایید
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

5- طراحی بینی نیم رخ

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی بینی

من دوست دارم بینی ها را با طول متوسط بکشم ، و نوک بینی را زیر خط 1 نگه دارم. زاویه بینی به چهره ای که من ترسیم می کنم بستگی دارد ، اما تمایل دارم آنها را با زاویه 50 درجه رسم کنم.

6- طراحی دهان – چهره نیم رخ

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی بینی

در ادامه طراحی چهره نیم رخ از بینی ، یک منحنی طبیعی رسم کنید که از خط 2 پایین بیاید و لب بالایی را ایجاد کنید. گوشه دهان نباید خیلی عقب تراز سوراخ بینی باشد.
سپس لب پایین را که باید بالاتر از خط 3 باشد بکشید.
وقتی کارتان تمام شد ، بررسی کنید که آیا فضای کافی برای چانه وجود دارد یا فضای خیلی زیادی وجود دارد. لب ها را به ترتیب تنظیم کنید تا برای مرحله بعدی آماده شوید.​

• تایید
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

7- طراحی چانه – آموزش طراحی چهره

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی چانه

خط فک را فراتر از خط عمودی که از مرکز صورت رسم کردیم ، بکشید. هنگام نقاشی زنانه ، من تمایل دارم که به چانه ظاهری نرم و گرد و با زاویه کمتری نشان دهم.​

8- طراحی گردن

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی گردن

در این مرحله از طراحی نیم رخ چهره گردن را طراحی می‌کنیم، از کشیدن گردن با استفاده از خطوط عمودی خودداری کنید. همچنین سعی کنید از خطوط مستقیم استفاده نکنید ، زیرا این کار طرح را بسیار غیر طبیعی نشان می‌دهد.​

• تایید
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

9- طراحی چشم و ابرو

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی گردن

برای یافتن محل قرارگیری چشم در طراحی چهرهنیم رخ ، یک خط عمودی از گوشه لب به سمت CENTER LINE بکشید. چشم باید به در وسط این خط کشیده شود .
چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی چشم

شکل کلی چشم را برای شکل دادن به ابرو دنبال کنید. ابرو را به خوبی زیر خط C نگه دارید تا ظاهری آرام داشته باشید.

• تایید
موضوع نویسنده

تارا

سطح
0

کابر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
1,073
951
مدال‌ها
1

10- طراحی گوش – آموزش طراحی نیم رخ صورت

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی گوش

از خط فک ، یک طرح کلی برای گوش بکشید. این طرح می تواند تقریباً از مرکز تا خط 2 باشد.

11 – طراحی مو – آموزش طراحی چهره نیمرخ

چگونه چهره نیم رخ دختر طراحی کنیم ؟ - مبتدی | آموزش طراحی چهره نیمرخ - طراحی مو

• تایید
بالا پایین