*مرحله اول*
برای تهیه دو پیازه سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار، سیب زمینی ها را با پوست می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
*مرحله دوم*
در صورت تمایل می توانیم برای خوش طعم تر شدن سیب زمینی ها به اندازه یک قاشق چایخوری نمک هم به آب جوش اضافه کنیم. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قابلمه حاوی سیب زمینی ها را از روی حرارت کنار می گذاریم.
*مرحله سوم*
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که اگر سیب زمینی ها مدت طولانی تری درون آب جوش بمانند به صورت کامل می پزند و هنگام خرد کردن له می شوند، پس همان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای نیمپز شدن سیب زمینی ها کافی است.
*مرحله چهارم*
در این مرحله روی سیب زمینی ها کمی آب سرد می گیریم، سپس پوست شان را به آرامی جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت مکعب های کوچک مانند حبه قند یا کمی بزرگتر خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم.
*مرحله پنجم*
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک شود.