جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی‌ دو پیازه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی‌ دو پیازه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 226 بازدید, 2 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی‌ دو پیازه
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه‌ی دو پیازه:
مواد لازم دو پیازه سیب زمینی
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
سیب زمینی۵۰۰ گرم
شنبلیله۴ قاشق غذا خوری یا به میزان دلخواه
آبلیمو خشک۲ قاشق چای خوری


2-piyaze-sibzamini.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
*مرحله اول*

برای تهیه دو پیازه سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار، سیب زمینی ها را با پوست می شوییم، سپس به همراه ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

*مرحله دوم*

در صورت تمایل می توانیم برای خوش طعم تر شدن سیب زمینی ها به اندازه یک قاشق چایخوری نمک هم به آب جوش اضافه کنیم. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قابلمه حاوی سیب زمینی ها را از روی حرارت کنار می گذاریم.

*مرحله سوم*
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که اگر سیب زمینی ها مدت طولانی تری درون آب جوش بمانند به صورت کامل می پزند و هنگام خرد کردن له می شوند، پس همان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای نیمپز شدن سیب زمینی ها کافی است.

*مرحله چهارم*

در این مرحله روی سیب زمینی ها کمی آب سرد می گیریم، سپس پوست شان را به آرامی جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت مکعب های کوچک مانند حبه قند یا کمی بزرگتر خرد می کنیم و درون یک بشقاب می ریزیم.

*مرحله پنجم*
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
*مرحله هفتم*
در این مرحله مقداری نمک به همراه شنیلیله پودر شده و آبلیمو را اضافه می کنیم و به آرامی مواد را تفت می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه سیب زمینی ها به خوبی مغز پخت شدند، درب تابه را می گذاریم.
*مرحله هشتم*
پس از گذشت ۵ دقیقه دو پیازه سیب زمینی آماده سرو است و می توانیم آنرا درون ظرف مورد نظرمان بکشیم. این غذای خوشمزه و فوری معمولا به همراه نان سرو می شود ولی در بعضی شهرها دوپیازه را در کنار برنج هم سرو می کنند.
 
بالا پایین