جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی برنجک شیرین خانگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی برنجک شیرین خانگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 303 بازدید, 7 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی برنجک شیرین خانگی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه مناسبی برای میان وعده و تنقلات شب یلدا است. برنجک در مقایسه با گندمک ارزش تغذیه‌ای بالایی ندارد، اما در نوع خود آنقدرها هم بی ارزش نیست. برنجک تا حدودی شبیه گندمک تهیه می‌شود، اما در نوع صنعتی از ترکیب دو آرد برنج و بلغور ذرت به همراه روغن نباتی، پودر پنیر و نمک تهیه می‌شود. Popped-rice-7.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
برنج مورد استفاده برای تهیه برنجک بو داده کاملا سلیقه‌ای و ذائقه‌ای می‌باشد و تاثیر چندانی در روند تهیه آن ندارد. برای مثال اگر از برنج‌های دانه بلند برای تهیه این میان وعده استفاده نمایید محصول نهایی ظاهری کشیده و شکیل خواهد داشت. و در صورت استفاده از برنج‌های کوتاه قد و معطر برنجک‌های تپل‌تر و کوتاه‌تر با عطر و طعم بی‌نظیر خواهید داشت.
برنج‌های باقی مانده از وعده‌های غذایی اصلی خود را نیز می‌توانید برای تهیه برنجک بکار ببرید و در واقع راه حل مناسبی برای مصرف این قبیل برنج‌های باقی‌مانده در یخچال است.
گرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن به کار رفته در آن مرغوب و در اثر نگهداری نامناسب، بوی ماندگی نگیرد، محصولی سهل الهضم، تا حدودی سیرکننده و برای بیماران اسهالی بسیار مناسب است و اگر از آرد بلغور ذرت در تهیه آن استفاده شده باشد، می‌تواند تامین کننده درصدی از ریزمغذی‌های بدن باشد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
لازم است بدانید براساس حجم پفکی غلات فرآوری شده، سه چهارم تا یک و نیم پیمانه برنجک یا گندمک معادل یک واحد غلات محسوب می‌شود.
هر فرد براساس سن، جنسیت، توده بدنی و دیگر شاخص‌ها، روزانه بین ۶ تا ۱۱ واحد غلات نیاز دارد که چند واحد آن می‌تواند از طریق مصرف برنجک، گندمک، ذرت حجیم شده و برشتوک یا کورن فلکس‌های مخلوطی که حاوی دانه کامل غلات است، تامین شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه برنجک خانگی برای (۵ نفر)
برنج ایرانییک پیمانه
روغن۱ قاشق سوپخوری
شیر۱ لیوان
نمک ماسه اینصف قاشق سوپخوری
آماده سازی:۶۰ دقیقه
زمان پخت:۳۰ دقیقه
مجموع زمان پخت:۹۰ دقیقه
Popped-rice-6.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه برنجک پفکی خانگی
ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه ای بریزید.
سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ ساعت در شیر خوب خیس بخورد.
پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید.
پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید.
به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
برای بودادن برنج ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مدت زمان لازم برای بودادن ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه است.
نکته : بهتر است از نمک ماسه ای استفاده کنید و بدون ید باشد.
طرز تهیه برنج پفی
برنج پخته شده ۱ پیمانه

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه
برنج را مطابق معمول با میزان مناسبی آب و نمک پخته و آبکش کنید.
Popped-rice-5.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
برنج پخته شده را در آبکش به مدت ۲۴ ساعت در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
نکته‌ای که در ارتباط با سرخ کردن برنجک باید بدانید این است که :
بهتر است برنج‌ها را در اندازه کم درون توری بریزید و درون روغن سرخ کردنی (روغن کنجد مناسب‌ترین گزینه است) غوطه‌ور کنید.
برنج‌ها بلافاصله پف خواهند کرد.
Popped-rice-4.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
همچنین به این نکته توجه داشته باشید که برنج‌ها نباید تغییر رنگ دهند.
برنجک بو داده را به وسیله نمک و یا در صورت تمایل شکر طعم‌دار کنید.
Popped-rice-3.jpg
برنجک شور را به همراه گندمک و شاه‌دانه و برنجک شیرین را به همراه شیر و عسل می‌توانید میل نمایید.
Popped-rice-2.jpg
 
بالا پایین