جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی بستنی کیم زعفرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام طرز تهیه‌ی بستنی کیم زعفرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 203 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی بستنی کیم زعفرانی
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
Screenshot_۲۰۲۱۰۹۱۳_۲۲۲۲۰۱.jpg
مواد مورد نیاز
شیر1 لیوان
نشاسته‌ی گل1 قاشق
نشاسته‌ی ذرت1 قاشق غذاخوری سر خالی
شکرپنج قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده‌ی غلیظ1 قاشق چای خوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
گلاب4 قاشق غذاخوری
خامه4 قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

🔍مرحله اول

برای تهیه بستنی خوشمزه زعفرانی در ابتدای کار یک قابلمه بر می‌داریم سپس شیر سرد را درون آن می‌ریزیم نشاسته ذرت و نشاسته‌ی گل را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نشاسته‌ها کامل سرد شود سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم

🔍مرحله دوم

سپس به خوبی هم می‌زنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم وقتی شیر کمی داغ شد زعفران را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد چند جوش بزند کافی است و نیاز نیست که بستنی مزه‌ی نشاسته را به خود بگیرد
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
7
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

🔍مرحله سوم

سپس گلاب و هل را اضافه کرده و بعد از سه دقیقه از روی حرارت بر می‌داریم
سپس خامه را به آن اضافه می‌کنیم و داخل قالب چوب بستنی قرار می‌دهیم
مواد را در فریزر به مدت 5 الی 6 ساعت قرار می‌دهیم تا ببندد و سفت شود
 
بالا پایین