جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی سوپ شیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی سوپ شیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 169 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی سوپ شیر
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
soup-shir.jpg
مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۲ لیوان
گوشت مرغ۳۰۰ گرم
جو پرک½ لیوان
پیاز۱ عدد
هویج۲ عدد
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
خامه۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ دسته کوچک
قارچ۸ عدد متوسط
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7

مرحله اول:​

برای تهیه سوپ شیر خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله دوم:​

در این مرحله گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه می افزاییم. در ادامه کمی صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله سوم:​


حالا کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و درو می ریزیم، سپس حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ نیمپز شود. پس از اینکه مرغ نیمپز شد، هویج را به صورت نگینی خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله چهارم:​

حالا باید صبر کنیم تا هویج کمی نرم شود، سپس جو پرک را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی مواد را مخلوط می کنیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا جو لعاب بیندازد. حالا باید صبر کنیم تا مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم:​


پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس مجددا به قابلمه می افزاییم. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7

مرحله ششم:​


در این مرحله کره را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل ذوب شود، سپس قارچ ها را به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا آبشان کشیده شده و کاملا سرخ شوند.

مرحله هفتم:​


پس از اینکه قارچ ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آرد را در تابه ای که قارچ ها را تفت دادیم، با کمی کره تفت می دهیم تا خامی اش گرفته شود، سپس شیر گرم را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله هشتم:​

ابتدا کمی شیر اضافه کرده و با آرد ترکیب می کنیم تا آرد گلوله نشود، سپس باقیمانده شیر را اضافه کرده و به خوبی با آرد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد را با هم به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا کمی غلیظ شوند.

مرحله نهم:​


پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، خامه را اضافه کرده و با شیر به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله دهم:​

حالا باید اجازه دهیم سوپ روی حرارت بماند تا به غلظت مورد نظرمان برسد. توجه داشته باشید که این سوپ در زمان سرو کمی سفت تر می شود، پس نباید بگذاریم خیلی غلیظ شود. در نهایت سوپ را در ظرف می کشیم و با جعفری تزیین می کنیم.
 
بالا پایین