جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی پیتزای خانگی بدون فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی پیتزای خانگی بدون فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 215 بازدید, 3 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی پیتزای خانگی بدون فر
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه پیتزای بدون فر:

●سوسیس، کالباس، پپرونی، مرغ یا گوشت پخته شده 300 گرم
●قارج 1 پیمانه
●فلفل دلمه‌ای یک چهارم 1 عدد
●پنیر موزارلا یا پیتزا 1/5 پیمانه
●آبلیمو ترش تازه 2 قاشق چایخوری
●خمیر پیتزا آماده 1 عدد
●سس گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
●ذرت پخته شده، زیتون یا گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7

مراحل تهیه پیتزای بدون فر:​

برای شروع ابتدا، مواد اولیه رو باید برش بزنیم. همونطور که در مواد اولیه ذکر کردم، برای پیتزای مورد علاقمون با توجه به خواسته و سلیقه خودمون میتونیم از سوسیس، کالباس یا حتی مرغ یا گوشت استفاده کنیم. برای تهیه این پیتزا من از پپرونی استفاده کردم که کمی تند مزه است. اون ها رو به صورت ورقه ای خرد کردم و بعد قارچ رو هم با برش هایی یک اندازه که نه خیلی ضخیم و نه خیلی باریک باشن، برش می زنیم. فلفل دلمه ای رو هم به صورت نگینی خرد می کنیم.
اسلایس-کردن-مواد-روی-پیتزا-768x512.jpg

حالا مقداری روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و پپرونی رو بعد از اینکه روغن کمی داغ شد داخلش می ریزیم و کمی تفت میدیم تا خوش رنگ و سرخ بشن. اگر شما از مواد دیگه ای استفاده کردین هم بهتر هست اون رو یک تفت کوچیک بدین چون قرار هست پیتزا رو روی حرارت خیلی ملایم گاز و دورن ماهیتابه درست کنیم پس بهتر هست مواد اولیمون کاملاً پخته شده باشن.
تفت-دادن-پپرونی-768x512.jpg

بعد از تفت دادن پپرونی یا سوسیس یا … اون رو از تابه خارج کرده و حالا قارچ رو اضافه می کنیم. شعله کمی بیشتر می کنیم و سپس آبلیمو ترش رو اضافه می کنیم. اینکار باعث میشه تا قارچ هامون سیاه نشه. اگر دوست داشتین کمی نمک و فلفل اضافه کنین ولی من این کار رو نکردم چون پپرونی ها به اندازه کافی مزه دار بودن.

اضافه-کردن-کمی-آب-لیمو-ترش-به-قارچ-های-در-حال-تفت-خوردن-768x512.jpg

بعد از اینکه قارچ ها کمی آب میان بافتیشون رو از دست دادن، فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم و با همون حرارت بالا تفتشون میدیم تا کمی طلایی بشن. حرارت بالا باعث میشه سبزیجات سریع بپزن در حالیکه خواص خودشون رو از دست ندن.

اضافه-کردن-فلفل-دلمه-ای-768x512.jpg

مرحله بعدی آماده کردن خمیر یا نان پیتزا هست. همون طور که اشاره کردم چون برای پخت پیتزا خبری از فر نیست، بهتره برای تهیه پیتزاهای بدون فر از خمیر های آماده استفاده کنیم چون یک مرحله از پیش پخت رو در کارخونه انجام دادن. من برای ترد شدن خمیر اون رو با کمی روغن تفت دادم و بعد ماهیتابه رو از روی شعله برداشتم.

تفت-دادن-روی-خمیر-آماده-پیتزا-768x512.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
حالا سس گوجه فرنگی یا همون سس کچاپ رو روی خمیر ریختم و با برس مخصوص آشپزی به خمیر آغشته کردم کاملاً.
آغشته-کردن-خمیر-طلایی-شده-با-سس-گوجه-فرنگی-768x512.jpg

و بعد مقدار کمی از پینر موارلا با پیتزا رو روی سس پاشیدم.

پاشیدن-کمی-پنیر-پیتزا-روی-خمیر-768x512.jpg

حالا به ترتیب فیلینگ یا مواد میانی پیتزا رو روی پیتزا قرار میدیم پس ابتدا با پپرونی شروع کردم و اون ها روی لایه نازکی از پنیر پیتزا چیدم.

قرار-دادن-پپرونی-های-سرخ-شده-روی-لایه-از-پنیر-پیتزا-768x512.jpg


و بعد مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه کردم و به صورت یکنواخت روی ورقه های پپرونی پخش کردم.

ریختن-قارچ-و-فلفل-دلمه-ای-768x512.jpg

حالا بقیه پنیر موازرلا رو روی پیتزا ریختم و کاملاً روی پیتزا رو باهاش پوشوندم.

پوشاندن-روی-پیتزا-با-پنیر-پیتزا-768x512.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
نهایتاً برای اینکه پیتزا جذاب تر بشه، با چند ورق پپرونی اضافه و کمی فلفل دلمه ای و چند زیتون اسلایس شده به همراه پاشیدن پودر آویشن اون رو تزئین کردم.

تزئین-روی-پیتزا-768x512.jpg


حالا نوبت پخت پیتزا میرسه، تابه رو روی حرارت بسیار بسیار ملایم گاز قرار میدیم، مقدار کمی روغن رو داخل تابه میریزیم و برای یکنواخت پخش شدن حرارت می تونیم از یک شعله پخش کن کمک بگیریم. درب ماهیتابه رو قرار میدیم و اجازه میدیم با همون حرارت ملایم، پنیرهای روی پیتزا به آرومی آب بشه.

قرار-دادن-درب-ماهیتابه-در-زمان-پخت-768x512.jpg

وقتی همه پنیر ها به طور کامل ذوب شد پیتزای ما آماده هست.

آب-شدن-کامل-پنیرها-و-اشیدن-مقداری-پودر-آویشن-768x512.jpg
پیتزا رو از ماهیتابه خارج کرده و روی ظرف یا تخته سرو قرار میدیم و بعد با یک کاتر پیتزا اون رو برش می زنیم و سرو می کنیم. برای زیباتر شدن پیتزا من از برگ های خیلی کوچیک ریحان استفاده کردم. امیدوارم این نوع پیتزا رو هم توی خونه درست کنین و از تهیه اش لذت ببرین.

پیتزا-بدون-فر-768x512.jpg
 
بالا پایین