جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه آبغوره خانگی ؛ ترش و قرمز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط اولدوز با نام طرز تهیه آبغوره خانگی ؛ ترش و قرمز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 334 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه آبغوره خانگی ؛ ترش و قرمز
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
طرز تهیه رب غوره
غوره ها را از دم جدا کرده و تمیز بشویید.

روی غوره ها را به اندازه دلخواه نمک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

برای پخت کامل غوره ها و نرم شدن آنها درب ظرف را می گذاریم.

غوره ها را از صافی رد کرده و اگر رقیق بود، آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. در این مرحله باید شعله ی زیر بسیار ملایم باشد، زیرا در این مرحله رب غوره سریع می سوزد.

رب غوره را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

نکته:در ظرف لعابی رب را تهیه کنید زیرا اینگونه رب رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت.
 
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,185
9,191
مدال‌ها
7
ترشی غوره یا غوره غوره
غوره را درون محلولی از کات کبود و نمک قرار می دهیم تا رنگ غوره بعد از مدتی تغییر پیدا نکند. برای این کار یک دوم قاشق چای خوری کات کبود و 3 قاشق نمک را درون حدود یک لیتر آب، حل کرده و غوره ها را 24 ساعت درون این محلول قرار می دهیم.

سپس غوره ها را درون یک صافی ریخته و چندین بار با آب سرد می شوییم.

غوره ها را روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

غوره ها و یک لیتر آب غوره و 3-2 قاشق نمک را درون ظرفی می ریزیم تا به طور کامل روی آن را پوشانده شود.

برای ماندگاری بیشتر، می توانید مقداری سیر چرخ شده را 2 روی غوره ها بریزید و درب ظرف را به طور کامل بسته و در جای خنک نگهداری کنید.
 
بالا پایین