- Nov
- 7,185
- 9,191
- مدالها
- 7
طرز تهیه رب غوره
غوره ها را از دم جدا کرده و تمیز بشویید.
روی غوره ها را به اندازه دلخواه نمک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
برای پخت کامل غوره ها و نرم شدن آنها درب ظرف را می گذاریم.
غوره ها را از صافی رد کرده و اگر رقیق بود، آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. در این مرحله باید شعله ی زیر بسیار ملایم باشد، زیرا در این مرحله رب غوره سریع می سوزد.
رب غوره را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نکته:در ظرف لعابی رب را تهیه کنید زیرا اینگونه رب رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت.
غوره ها را از دم جدا کرده و تمیز بشویید.
روی غوره ها را به اندازه دلخواه نمک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
برای پخت کامل غوره ها و نرم شدن آنها درب ظرف را می گذاریم.
غوره ها را از صافی رد کرده و اگر رقیق بود، آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود. در این مرحله باید شعله ی زیر بسیار ملایم باشد، زیرا در این مرحله رب غوره سریع می سوزد.
رب غوره را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نکته:در ظرف لعابی رب را تهیه کنید زیرا اینگونه رب رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت.