جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه آرانچینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط DELVAN. با نام طرز تهیه آرانچینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 130 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه آرانچینی
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مواد لازم


برنج: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

تخم‌ مرغ: ۳ عدد

پنیر پارمزان: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (رنده شده)

جعفری: ۱ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)

نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای وسط آرانچینی

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۱ حبه متوسط

رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

نخود فرنگی: به میزان دلخواه

پنیر موزارلا: به میزان لازم

مواد لازم برای روی آرانچینی

آرد سوخاری: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

تخم‌ مرغ: ۱ عدد
 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله اول


در مرحله اول طرز تهیه این کراکت یا کوفته ایتالیایی ابتدا باید برنج را در آب بپزید (یا در آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم). برنج را کمی شل بردارید در حدی که کمی چسبندگی داشته باشد. آب باید کاملا با برنج جذب شود. در یک ظرف دیگر، پنیر پارمزان، تخم مرغ و برنج را با هم مخلوط کنید و ظرف را در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

در طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی، مثل کوفته تبریزی، داخل کوفته را با مواد دیگر پر می‌کنند. برای وسط آرانچینی، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سیر را له یا خیلی ریز خرد کنید. گوشت چرخ‌ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد با هم سرخ شوند.

 
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
4,089
24,776
مدال‌ها
6
مرحله سوم


رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود. سپس نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید سس گوشت‌تان روی حرارت آرام بپزد. می‌توانید به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی هم به آن آب اضافه کنید تا خیالتان راحت شود که گوشت در مدت زمان بیشتری می‌پزد.
وقتی سس گوشت پخت حرارت را قطع کنید و اجازه دهید خنک شود. مایه کوفته برنج ایتالیایی را از یخچال خارج کنید و مثل کتلت، کف دستتان پهن کنید. وسط کوفته را مقداری مایه گوشت و یک تکه پنیر موزارلا قرار دهید. کوفته را به شکل توپ درآورید و گرد کنید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی در یک ظرف، یک تخم‌ مرغ را بشکنید و هم بزنید و در ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید. کوفته‌ برنجی‌ها را اول در تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. کوفته‌ها را در روغن سرخ و در ظرف مناسب سرو کنید.
 
بالا پایین