جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه آش گوجه فرنگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه آش گوجه فرنگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 246 بازدید, 3 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه آش گوجه فرنگی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه آش گوجه فرنگی:
مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز متوسط۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه
برنج½ پیمانه
بلغور شکسته½ پیمانه
گوجه فرنگی۱ و نیم کیلو گرم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
تره۲۰۰ گرم
جعفری۲۰۰ گرم
نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
آب قلم۲ پیمانه
نمک۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۲ قاشق غذاخوری

ash-gojefarangi.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه ابتدای کار لوبیا چشم بلبلی را تمیز می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و تا اندازه ای که روی لوبیا چشم بلبلی را بگیرد آب اضافه می کنیم.


مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم لوبیا چشم بلبلی به مدت ۱۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد، سپس طی این ۱۲ ساعت ۲ مرتبه آب آن را عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم قابلمه گرم شود، سپس پیاز را درون قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب پیاز تبخیر شود.


 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم:

حالا مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

مرحله پنجم
در این مرحله مقداری آب درون قابلمه می ریزیم، سپس لوبیا چشم بلبلی را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه لوبیا چشم بلبلی را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم لوبیا به مدت ۱ ساعت بپزد.

مرحله ششم
حالا پس از گذشت ۱ ساعت برنج را می شوییم، سپس درون قابلمه حاوی لوبیا چشم بلبلی اضافه می کنیم. در ادامه بلغور را می شوییم، سپس درون قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس گاهی آش را هم می زنیم تا بلغور ته نگیرد.

مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم تا گوجه فرنگی پوره شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم آش به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت جوش بزند.

مرحله هشتم
حالا جعفری و تره را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سبزی تره و جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله نهم
در این مرحله پس از گذشت ۲۰ دقیقه سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیوفتد. توجه داشته باشید آش را گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله دهم
حالا نعنا خشک را به آش اضافه می کنیم و در صورتی که آش بیش از حد غلظت پیدا کرد مقداری آب جوش به آن اضافه می کنیم. در ادامه نمک را به همراه فلفل قرمز به آش اضافه می کنیم و پس از گذشت ۳۰ دقیقه آب قلم را به آن اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم
در ۵ دقیقه آخر پخت آبغوره را به آش اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا آبغوره درون آش پخش شود. در ادامه حرارت را خاموش می کنیم، سپس آش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم. نوش جان.
 
بالا پایین