طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی :
برنج را پاک کرده بشویید و خیس کنید. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز بدهید و قلقلی کنید و در تابه ای سرخ کنید.
شکر را لابه لای آلبالو بریزید و با کمی آب روی گاز قرار بدهید و حدودا 20 دقیقه اجازه بدهید بجوشد و غلیظ شود، سپس از صافی عبور دهید و شربت را جدا بگذارید.
برنج را داخل قابلمه ای که آب آن جوش آمد بریزید و اجازه بدهید با نمک کمی بجوشد زمانی که برنج کمی نرم شد و وسط آن سفت تر بود آن را آبکش کنید. سپس کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی بچینید و یک لایه برنج سفید، گوشت قلقلی و آلبالو بریزید و در آخر زعفران دمکرده بریزید و اجازه بدهید برنج دم بکشد.
نکاتی برای تهیه ی آلبالو پلو با گوشت:
• اگر مایع گوشت چرخ کرده شل است یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه کنید ورز بدهید.
• برای تزئین کمی خلال پسته و بادام با کره یا روغن تفت بدهید.
• برای تزئین آب شربت را با کمی برنج سفید مخلوط کنید.