جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه آلبالو پلو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه آلبالو پلو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 151 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه آلبالو پلو
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
مواد لازم آلبالو پلو برای 4 نفر
برنج 4 پیمانه
گوشت 300 گرم
آلبالو بدون هسته 500 گرم
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر 200 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,532
22,013
مدال‌ها
3
طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی :
برنج را پاک کرده بشویید و خیس کنید. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز بدهید و قلقلی کنید و در تابه ای سرخ کنید.


شکر را لابه لای آلبالو بریزید و با کمی آب روی گاز قرار بدهید و حدودا 20 دقیقه اجازه بدهید بجوشد و غلیظ شود، سپس از صافی عبور دهید و شربت را جدا بگذارید.



برنج را داخل قابلمه ای که آب آن جوش آمد بریزید و اجازه بدهید با نمک کمی بجوشد زمانی که برنج کمی نرم شد و وسط آن سفت تر بود آن را آبکش کنید. سپس کف قابلمه روغن بریزید و نان یا سیب زمینی بچینید و یک لایه برنج سفید، گوشت قلقلی و آلبالو بریزید و در آخر زعفران دمکرده بریزید و اجازه بدهید برنج دم بکشد.



نکاتی برای تهیه ی آلبالو پلو با گوشت:
• اگر مایع گوشت چرخ کرده شل است یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه کنید ورز بدهید.

• برای تزئین کمی خلال پسته و بادام با کره یا روغن تفت بدهید.

• برای تزئین آب شربت را با کمی برنج سفید مخلوط کنید.
 
بالا پایین