جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه املت خوشمزه با گوجه فرنگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه املت خوشمزه با گوجه فرنگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 197 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه املت خوشمزه با گوجه فرنگی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۸ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد درشت
تخم مرغ۴ عدد
فلفل دلمه ای (اختیاری)۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و آویشنبه مقدار کافی



omllet-goje-farangi.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DENISE
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول:

اگر املت گوجه فرنگی را بدون پیاز درست می کنید توصیه می کنیم فقط یک بار املت را با پیاز درست کنید تا متوجه تفاوت طعمش شوید. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم

مرحله دوم:

پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری ادویه ( ادویه کاری، زردچوبه و .) به پیاز اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن، پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DENISE
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم:

گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم سپس درب تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی ها آب بیندازند. اگر با حرارت بالا گوجه فرنگی ها را سرخ کنید نیازی نیست درب تابه را بگذارید چون خیلی سریع آب اضافی شان تبخیر می شود.
مرحله چهارم:

اگر تمایل دارید از فلفل دلمه ای هم در املت خود استفاده کنید، آنرا به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه کنید. در این مرحله باید گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تا حدی که کاملا نرم و پخته شوند و روغن بیندازند تفت دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DENISE
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم:

حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها می باشد. می توانیم تخم مرغ ها در یک کاسه بشکنیم و مخلوط کنیم سپس به صورت یکبار به تابه اضافه کنیم یا اینکه تک به تک بشکنیم و به تابه اضافه کنیم. تخم مرغ ها را که اضافه کردیم آویشن را نیز اضافه می کنیم.

مرحله ششم:

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم تا تخم مرغ ها سفت شود و به طور کامل بپزند. پس زا اینکه املت آماده شد آنرا به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه سرو می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DENISE
بالا پایین