مرحله اول
برای تهیه اکبر جوجه ساده و خوشمزه ابتدا باید مرغ مناسب تهیه کنیم. توجه دشاته باشید که مرغ حداکثر باید ۱ کیلوگرم باشد. البته در رستوران های اصلی اکبر جوجه از جوجه های حدودا ۳۰ روزه برای پخت این غذا استفاده می شود.
مرحله دوم
در این مرحله مرغ را بدون اینکه پوستش را جدا کنیم، به خوبی می شوییم. در ادامه آنرا با یک چاقوی تیز از وسط نصف می کنیم. حالا مرغ را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم. در صورت تمایل برای طعم دارن گوشت مرغ می توانیم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو نیز اضافه کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مرغ را با مواد به خوبی طعم دار کردیم، درب کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت حداقل ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم مواد را به طور کامل جذب کند.