جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 210 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
این غذا را می‌توانید با مواد گوشتی یا مرغی تهیه کنید و به دلخواه در فر یا روی تابه بپزید و از انواع پنیر‌‌ها برای تهیه این بادمجان پنیری خوشمزه استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا یکی از غذا‌‌های بسیار خوشمزه و پنیری است که‌‌ می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. شما‌‌ می‌توانید این غذا را برای مهمانی و مجالس استفاده و به دلخواه داخل یک سس سرو کنید یا به تنهایی آن را با نان تازه یا برنج نوش جان نمایید. برای تهیه این غذا بهتر است از بادمجان‌‌های کشیده استفاده کنید تا بتوانید برش بزنید و مواد میانی را داخل آن بریزید. با مجله دلتا همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

بادمجان ۵ عدد

پیاز ۲ عدد

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

سیر ۱ حبه

قارچ ۵ عدد

رب ۲ قاشق غذاخوری یا ۳ عدد پوره گوجه‌فرنگی

آب لیموترش ۱ قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله اول

بادمجان‌‌ها را بشویید و پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید. سپس داخل مخلوط آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان‌‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌‌ها را بشویید و روی دستمال نخی قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. داخل یک تابه خوب دو طرف بادمجان‌‌ها را سرخ کنید و روی دستمال روغن‌گیر بگذارید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله دوم

در ادامه یکی از پیاز‌‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. و بعد سیر پوره‌شده را بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سپس گوشت را به همراه ادویه‌‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود. بعد قارچ‌‌های اسلایس‌شده را را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. حالا ۱ قاشق غذاخوری رب یا پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا خوش‌رنگ و یکدست شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله سوم

برای تهیه سس مخصوص باید یکی دیگر از پیاز‌‌ها را پوست بگیرید و داخل تابه با کمی زردچوبه تفت دهید. ۱ قاشق غذاخوری رب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در ادامه ۱ پیمانه آب و آب لیموترش را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس کمی غلیظ شود. شما‌‌ می‌توانید این غذا را بدون سس تهیه و فقط پنیر اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

حالا داخل بادمجان‌‌ها را کمی خالی و با مواد گوشتی پر کنید. برای پخت بدون فر بادمجان‌‌ها را داخل تابه و روی سس بچینید و پنیر روی بادمجان‌‌ها بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. برای پخت در فر نیز باید سس تهیه‌شده را داخل ظرف فر بریزید و بادمجان‌‌ها را روی آن قرار دهید و پنیر را اضافه کنید. سپس ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید. اگر به غذاهای بادمجانی علاقه دارید، طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت را بخوانید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
نکات کلیدی در تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

می‌توانید با سی*ن*ه مرغ نیز این غذا را تهیه کنید.

از پنیر ورقه‌ای نیز می توانید استفاده کنید.

تهیه سس دلخواه است.
 
بالا پایین