جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه برنج سرخ شده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه برنج سرخ شده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 252 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه برنج سرخ شده
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده:
برنج دو پیمانه
آب چهار پیمانه
هویج (خرد شده)دوسوم پیمانه
نخودفرنگی نصف پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ دو عدد
سس سویا به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
پیازچه به مقدار لازم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه برنج سرخ شده:
مرحله اول:

برنج پاک‌‌شده و شسته را در قابلمه بریزید، چهار پیمانه آب را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. بعد از آنکه جوشید درب آن را ببندید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید. می‌توانید با استفاده از طرز تهیه برنج کته آن را تهیه کنید.
مرحله دوم:
هویج خرد شده را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید، جوری که کامل روی آن را بپوشاند.
مرحله سوم:
نخودفرنگی را هم بپزید تا کمی نرم شود، یا از کنسرو آماده استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم:
داخل ماهیتابه ترکیب روغن‌های زیتون و کنجد را بریزید، هویج‌ها و نخودفرنگی را در آن تفت دهید و سپس برنج پخته‌شده را هم اضافه کنید.
مرحله پنجم:
تخم مرغ را اضافه کنید؛ سریع هم بزنید تا تخم مرغ‌ها با سبزیجات مخلوط شوند.
مرحله ششم:
مقداری سس سویا برای طعم‌دار کردن روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت به همه جای آن برسد.
مرحله هفتم:
مواد را خوب تفت دهید و به مقدار مناسب و دلخواه سس سویا استفاده کنید (مراقب باشید مقدار آن زیاد نشود چون باعث شوری می‌شود).
مرحله هشتم:
بعد از آن‌که به خوبی مواد را مخلوط کرده و تفت دادید آن‌ را در ظرف دلخواه سرو کنید و مقداری پیازچه خرد شده برای تزیین روی آن بریزید.
نکات مهم و فوت‌وفن‌ها:
چاشنی؛ آری یا خیر

شاید دلتان بخواهد چاشنی‌های دیگری هم به این غذا اضافه کنید اما به خاطر داشته باشید اصل این غذا به جز نمک چاشنی خاصی ندارد چون معتقدند تمام طعم این غذا باید از مواد سرخ شده به دست بیاید.

با این حال، این که آیا برنج سرخ شده را مزه‌دار کنیم یا نه، واقعا یک موضوع ترجیح شخصی است.
تخم مرغ جداگانه یا همراه با بقیه مواد:
به خاطر داشته باشید اصل این غذا همراه با تخم مرغ است، اما در پاسخ به این سوال که تخم مرغ به صورت جدا تفت داده شود یا همراه دیگر مواد، بهتر است به اصل غذا پایبند باشید.
نکات دیگر:
به این غذا می‌توانید گوشت یا مرغ پخته شده و خرد شده هم در مرحله تفت دادن اضافه کنید.
در میزان سس سویایی که به این غذا اضافه می‌کنید، مراقب باشید چون زیادی آن باعث شور شدن غذایتان می‌شود.
 
بالا پایین