جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه بلدرچین شکم پر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط OVERDOS با نام طرز تهیه بلدرچین شکم پر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 409 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بلدرچین شکم پر
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11
اشپزی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11
مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین۳ عدد
پیاز۳ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۳ حبه
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۳ قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر خشک۳ قاشق غذاخوری
رب انار۲ قاشق غذاخوری
زرشک۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، ادویه کاری و پودر سیربه مقدار کافی
فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبهبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله اول​

برای تهیه بلدرچین شکم پر مجلسی ابتدای کار پوست ۲ عدد پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله دوم​

حالا بلدرچین ها را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس پیاز خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای روی آن می ریزیم. در ادامه نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را به بلدرچین اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله سوم​

در این مرحله مقداری از پیاز و فلفل دلمه ای را درون بلدرچین قرار می دهیم، سپس مقداری زعفران دم کرده روی بلدرچین ها می ریزیم و ماساژ می دهیم تا زعفران به خورد آن برود. در ادامه مقداری ادویه کاری روی بلدرچین ها می ریزیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله چهارم​

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم بلدرچین ها به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه دار شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان مواد درونی بلدرچین را آماده می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله پنجم​

برای این منظور پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس پیاز را اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله ششم​

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پوست سیر را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه سیر را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11
مرحله هفتم
در این مرحله رب انار را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس نمک را به همراه فلفل سیاه و سبزیجات معطر خشک (جعفری، شنبلیله و نعنا) به رب انار اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
ارشد بخش عمومی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,423
11,222
مدال‌ها
11

مرحله هشتم​

حالا مغز گردوی خرد شده را به رب انار اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس زرشک را اضافه می کنیم و پس از ۳۰ ثانیه تابه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه بلدرچین را از یخچال خارج می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
بالا پایین