- Aug
- 392
- 506
- مدالها
- 2
شرحی از غذا:
یه غذای خوشمزه و عالی از کشور ترکیه
بورک یک غذای خوشمزه ترکیهای و در برخی موارد عربی با ریشه مدیترانهای است که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز میگردد و محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد. از طرف دیگر نزدیک بودن عطر و طعم غذاهای ترکی به غذاهای ایرانی موجب شده تا غذاهای این کشور جایگاه ویژهای در سفره ما ایرانیها داشته باشد. بورک را به روشهای مختلف در ماهیتابه یا فر و مایکروفر و با انواع سبزیجات مثل بادمجان و اسفناج و گوشت و مرغ و قارچ درست کرد. بورک مرغ و قارچ یکی از خوشمزهترین بورکهای ترکیهای و پیش غذا و فینگرفودی ساده و لذیذ است که با استفاده از خمیر یوفکا یا فیلو درست میشود و هم به صورت سرخ شده و هم در فر تهیه میگردد.
یه غذای خوشمزه و عالی از کشور ترکیه
بورک یک غذای خوشمزه ترکیهای و در برخی موارد عربی با ریشه مدیترانهای است که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز میگردد و محبوبیت زیادی در سراسر دنیا دارد. از طرف دیگر نزدیک بودن عطر و طعم غذاهای ترکی به غذاهای ایرانی موجب شده تا غذاهای این کشور جایگاه ویژهای در سفره ما ایرانیها داشته باشد. بورک را به روشهای مختلف در ماهیتابه یا فر و مایکروفر و با انواع سبزیجات مثل بادمجان و اسفناج و گوشت و مرغ و قارچ درست کرد. بورک مرغ و قارچ یکی از خوشمزهترین بورکهای ترکیهای و پیش غذا و فینگرفودی ساده و لذیذ است که با استفاده از خمیر یوفکا یا فیلو درست میشود و هم به صورت سرخ شده و هم در فر تهیه میگردد.