جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر طرز تهیه ترایفل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آیناز با نام طرز تهیه ترایفل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 421 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترایفل
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مواد لازم
شکر: یک پیمانه
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
نمک: به اندازه نوک انگشت
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۸ عدد
تخم مرغ: ۶ عدد بزرگ
کره: یک دوم پیمانه
وانیل: سه چهارم قاشق چای خوری
شیر: ۲ پیمانه
خامه: یک و نیم پیمانه
شکر: ۸ قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی: دو سوم پیمانه
میوه: ۴ پیمانه
آب سیب: یک سوم پیمانه
بادام پرک: یک چهارم پیمانه
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
تخم مرغ ها را برای ۵ دقیقه در ظرف آب گرم بیندازید
بعد از ۲ دقیقه آب را یک بار عوض کنید. یک چهارم پیمانه کره را با حرارت آب کنید و در ادامه یک چهارم باقی مانده کره را به صورت مکعبی خرد کنید.
از شیر ۲ درصد چربی استفاده کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
میوه های انتخابی خود را خرد کنید. بادام پرک را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط برشته کنید. با انجام این کارها شرایط اولیه برای شروع طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک را فراهم کرده اید.

برای پخت کیک اسفنجی، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر یک کاغذ روغنی به ابعاد ۲۸ در ۴۳ سانتی متری پهن کنید. ۲ عدد از تخم مرغ های گرم شده در آب را به همراه ۲ عدد زده تخم مرغ و یک پیمانه شکر در کاسه ریخته و آن را به هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
این هم زدن را به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالای هم زن ادامه دهید تا ترکیب رنگی آن کم رنگ شود و فرم بگیرد. نمک و آرد را با هم در کاسه کوچکی ریخته و الک کنید
در مرحله بعدی طرز تهیه ترایفل انگلیسی, همانطور که مواد را با سرعت متوسط هم می زنید، ترکیب آرد و نمک را نیز کم کم به آن اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
یک قاشق پر از خمیر را در سینی فر آماده شده، باز کنید. کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا از رو به رنگ قهوه ای طلایی درآید و وقتی آن را فشار می دهید، حالت ارتجاعی داشته باشد
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
اجازه دهید کیک داخل سینی باقی بماند تا خنک شود. برای تهیه کرم شیرینی، شیر را به همراه یک چهارم قاشق چای خوری وانیل گرم کنید تا زمانی که شروع به قل زدن کند. آن گاه در ادامه در یک کاسه دیگر ۶ عدد زرده تخم مرغ، ۶ قاشق غذا خوری شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و هم بزنید. یک چهارم پیمانه کره مکعبی را در کاسه ای بریزید و یک صافی روی آن قرار دهید. ترکیب شیر گرم را در ترکیب تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
ترکیب آماده شده را در قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا غلیظ شود. این ترکیب را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در مرحله بعدی ترکیب را در صافی بریزید و با کره مخلوط کنید. یک لایه سلفون مستقیماً روی سطح کاستارد قرار دهید و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد. آن گاه آن را در یخچال قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
برای ادامه ی طرز تهیه ترایفل انگلیسی کلاسیک، ظرف شیشه ای با حجم حداقل ۱۰ پیمانه(معادل ۲.۵ لیتر) نیاز دارید. یک سوم خامه ی زده شده را با کرم شیرینی مخلوط کنید. ۲ قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را به دو سوم باقی مانده خامه اضافه کنید. در ظرفی دیگر، میوه ها را با مربا ترکیب کنید. کیک اسفنجی را روی تخته برش بزنید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. ۳ یا ۴ لایه برش بزنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
برای ادامه یک لایه از کیک را ته ظرف بگذارید. آن گاه با قلمو مقداری آب سیب روی کیک بمالید. چند قاشق پر کرم شیرینی روی آن پخش کنید. توت ها را روی این لایه بریزید و در ادامه یک لایه کیک دیگر روی توت قرار دهید. این کار را ۲ یا ۳ بار تکرار کنید.
 
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
در نهایت برای تکمیل روند ساخت ترایفل انگلیسی, روی ترایفل را با بقیه خامه و بادام پرک برشته شده تزیین کنید.
 
بالا پایین