جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 649 بازدید, 11 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ghazaa12
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
ترشی از غذاهای مکمل جذابی است که همواره برای طعم دادن و ساختن لحظات دلپذیر در کنار غذاهای اصلی مورد توجه ایرانیان بوده است.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
ترشی بادمجان یکی از خوش‌طعم‌ترین و پرطرفدارترین بین انواع ترشی‌ها است که از قضا طرز تهیه آن هم بسیار ساده و دوست‌داشتنی است. بادمجان که در هندوستان به پادشاه سبزیجات معروف است، خواص بسیاری از جمله تسکین درد استخوان، مقوی معده، محافظت در برابر سرطان، رفع ک‌خونی و کنترل دیابت دارد. همچنین دارای مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت گوارش و قلب بسیار حائز اهمیت است. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ترشی بادمجان را یاد بگیرید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

بادمجان ۱ کیلوگرم

سیر ۲۵۰ گرم

سبزی ترشی ۱۰۰ گرم

سرکه انگور یک و نیم لیتر

فلفل سبز ۴ عدد

سیاه‌دانه و گلپر به میزان لازم

نمک به میزان لازم
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله اول

بادمجان‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر دوست دارید شکل دیگری داشته باشد، بادمجان‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید، ولی خیلی ریز نباشند.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله دوم

بادمجان‌های برش‌خورده را در آب جوش و نمک، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیم‌پز کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله سوم

بادمجان‌ها را آبکش کنید. ۱۲ ساعت صبر کنید تا خوب آبشان تخلیه شود چون آب باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

سیر‌ها را پوست بکنید و بشویید، سپس خرد کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله پنجم

یک ردیف از بادمجان‌ها را در ظرف شیشه‌ای بریزید. سپس سبزی معطر، سیاه‌دانه، فلفل و سیر خردشده را روی هر لایه از بادمجان‌ها قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله ششم

سرکه را تا جایی که خوب روی بادمجان‌ها را پوشش دهد در ظرف بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله هفتم

در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و به دور از رطوبت نگهداری نمایید. بعد از یک هفته ترشی بادمجان شما آماده است. این ترشی را در کنار گوجه و بادمجان شکم پر میل نمایید.
 
بالا پایین