جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ترشی خیار چنبر خوشمزه و مجلسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه ترشی خیار چنبر خوشمزه و مجلسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 173 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترشی خیار چنبر خوشمزه و مجلسی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه ترشی خیار چنبر خوشمزه و مجلسی:

مواد لازم ترشی خیار چنبر
خیار چنبر۲ کیلوگرم
سیر۶ حبه
فلفل تند۵ عدد
سبزی معطر۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
سرکهبه مقدار کافی

torshi-khiyar-chanbar.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه ترشی خیار چنبر مجلسی ابتدا خیارها را پس از شستشو به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و مقداری سرکه نیز اضافه می کنیم.

مرحله دوم
توجه داشته باشید که باید به اندازه ای سرکه اضافه کنیم که روی سطح خیارها را بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد. زمانی که سرکه جوش آمد کف های روی آنرا با قاشق می گیریم.

مرحله سوم
در این مرحله پس از گرفتن کف های روی ترشی قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سیاه دانه را داخل یک تابه مناسب چند دقیقه تفت می دهیم تا عطرش بلند شود، سپس به قابلمه ترشی اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
پس از اینکه دمای ترشی با دمای محیط یکسان شد، سبزی معطر خشک شده را به همراه فلفل تند و سیر اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا ترشی را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم.

مرحله پنجم
در این مرحله شیشه های حاوی ترشی را به مدت یک هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم ترشی کمی ملایم تر باشد می توانیم سرکه را با آب جوشیده شده مخلوط کنیم تا طعم ملایمتری داشته باشد.
 
بالا پایین